Νικόλαος Καρβέλας: Η συνταγή για σουφλέ σοκολάτας

Νικόλαος Καρβέλας

Ο Έλληνας σεφ Νικόλαος Καρβέλας δημιουργεί για το Citynow μία ξεχωριστή συνταγή για σουφλέ για σοκολάτα, τα οποία κυριολεκτικά θα σας ενθουσιάσει.

ΥΛΙΚΑ

6 αυγά

  • 6 κρόκους αυγών
  • 150 γρ ζάχαρη
  • 45 γρ αλεύρι
  • 320 γρ βούτυρο
  • 350 γρ σοκολάτα κουβερτούρα

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

    1.Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο.
    2. Σε ένα μεγάλο μπλέντερ ρίχνουμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη, το αλέυρι και τα χτυπάμε καλά. Μόλις ομογενοποιηθούν, προσθέτουμε το μίγμα της σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά.
    3. Ρίχνουμε το μίγμα σε βουτυρωμένα φορμάκια ή και σε πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 8 λεπτά( για μικρά φορμάκια) ή 190 για 18 λεπτά για πυρέξ.
  • 4.Σερβίρετε με παγωτό βανίλια

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...