Νικόλας Αγόρου

Ο Νικόλας Αγόρου είναι μια από τις νέες προσθήκες στο Survivor All Star και έχοντας μπει στην ομάδα των Μπλε κατάφερε αμέσως να τους δώσει δύναμη και να αναπτερωθεί το ηθικό τους, καθώς είχαν “πέσει” πολύ και έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος για να δυναμώσουν και να αρχίζουν να παίρνουν νίκες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙA TO SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο γνωστός σε όλους μας “Φραουλίτσας” είναι ένα αγόρι το οποίο έχει ξετρελάνει το γυναικείο κοινό αφού είναι ωραίος, καλογυμνασμένος και με εντυπωσιακό χαμόγελο! Και τα σχόλια στο Twitter είναι πολλά και πιπεράτα. Τόσα πολλά που ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός παραδέχτηκε πως δεν μπορεί κάποια να διαβαστούν στον αέρα διότι θα κάνουν τους πάντες να κκοκκινήσουν.

Ωστόσο, πολλά κορίτσια θα απογοητευτούν διότι ο Νικόλας Αγόρου φέρεται να έχει έρθει πολύ κοντά με μια καλλονή η οποία δεν είναι άγνωστη σε κάποιους. Και όχι, δε βρίσκεται στο Survivor All Star.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό μας”, το αγόρι με τα λευκά δόντια που έχει επιλέξει να γίνε αγρότης, έχει έρθει κοντά με την πρώην σύζυγο του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Τζαβέλλα, Αθηνά Πικράκη.

Oι δυο τους φέρεται να έχουν έρθει πολύ κοντά αλλά μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται αν βρίσκονται σε σχέση ή αν απλά κάνουν παρέα και απλά προσπαθούν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον καλύτερα!

Πάντως, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, πρόκειται για ένα πολύ όμορφο ζευγάρι και ταιριαστό!

Tι πρέπει να γνωρίζεις για τον Νικόλα Αγόρου

  1. Είναι 31 ετών
  2. Κατάγεται από την Κόνιτσα Ιωαννίνων
  3. Συμμετείχε στο Survivor 2018
  4. Έχει εργαστεί ως μοντέλο και στο χώρο της εστίασης
  5. Πλέον δηλώνει αγρότης και δημιουργεί τα δικά του κρασιά
  6. Στο Ιnstagram έχει 47Κ followers!
  7. Στο σώμα του έχει πάρα πολλά τατουάζ και έχει ιδιαίτερα αδυναμία σε αυτά!

Τσέκαρε και αυτά: