Ο Νικόλας Ανδρουλάκης σε περιμένει!

Νικόλας Ανδουλάκης: Κάλεσμα σε ακρόαση για επαγγελματίες άνδρες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, ηλικίας 21-39 ετών, κάνουν ο σκηνοθέτης Νικόλας Ανδρουλάκης και η Καλλιτεχνική Συμμορία Ντουέντε, με σκοπό την ολοκλήρωση της σύνθεσης του ensemble ισότιμων πρωταγωνιστών που θα απαρτίσει την παράσταση ΝΤΟΡΙΑΝ ΓΚΡΕΪ, που θα παρουσιαστεί σύντομα σε κεντρική σκηνή της Αθήνας.

Για τη συμμετοχή στην ακρόαση απαιτείται η αποστολή σύντομου βιογραφικού σημειώματος και μια πρόσφατη φωτογραφία καθώς και μια ελεύθερη τοποθέτηση (50-80 λέξεις) στο ανοικτό ερώτημα «Γιατί το κάνεις αυτό;» όπως το ερμηνεύει καθένας. Δεν απαιτείται η προετοιμασία κάποιου μονολόγου, θα είναι όμως προαπαιτούμενο, για όσους τελικά κληθούν στην ακρόαση, να έχουν μελετήσει πρόσφατα το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι του Όσκαρ Ουάιλντ.

ad

Σημειώνονται τα εξής: Το ηλικιακό εύρος των ηθοποιών έχει οριστεί ως δραματουργική πτυχή του έργου. Η προεπιλογή θα γίνει βάσει βιογραφικού.

Οι υποψήφιοι χρειάζεται να έχουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ως την ημέρα της ακρόασης.

Όσοι επιλεγούν για την ακρόαση θα λάβουν mail με όλες τις σχετικές οδηγίες. Όλοι οι ηθοποιοί που θα στείλουν βιογραφικό θα λάβουν απάντηση.

 

Αποστολή βιογραφικών ως Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στο email duendeartgang@gmail.com