Νικόλας Γιατρομανωλάκης

Αποφασίστηκε νέο κυβερνητικό σχήμα από το γραφείο του πρωθυπουργού και πλέον θα δούμε άλλα άτομα σε υψηλές θέσεις και ένα από αυτά είναι ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο οποίος έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλος.

Ο νέος υφυπουργός αρμόδιος για θέματα σύγχρονου Πολιτισμού αφήνει τη θέση του Γενικού Γραμματέα και αναβαθμίζεται, και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα είναι ο άνθρωπος που θα μιλά με τους ανθρώπους των τεχνών.

Και ενώ όλοι έχουν σταθεί στο γεγονός πως ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης είναι ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος άνδρας που μπαίνει σε κυβερνητικό σχήμα, θα πρέπει να πούμε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει κάνει πολλά και είναι ένα άτομο το οποίο έχει αγωνιστεί πολύ για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας.

Ο νέος υφυπουργός κατείχε τη θέση του Διευθυντή Marketing & Επικοινωνίας του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από το 2017 μέχρι το 2019 ενώ έχει εργαστεί σε πολύ γνωστές εταιρείες όπως η Microsoft και ο ALPHA. O κύριος Γιατρομανωλάκης, έχει πτυχίο Πολιτικών Επιστημών & Διεθνών Σχέσεων από το Πάντειο και στην κατοχή του έχει και ένα  μεταπτυχιακό στη Δημόσια Πολιτική από το John F. Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Ποταμιού και κατά τη διάρκεια των βουλευτικών εκλογών του 2015 κατάφερε να βγει δεύτερος σε σταυρούς στην εκλογική περιφέρει της Α’Αθηνών!

Καλή αρχή, λοιπόν!