Ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες σεφ, ο Νικόλαος Καρβέλας μέσα από το Citynow μας δείχνει μία απλή και γρήγορη συνταγή για πέννες!
- 500 γρ πέννες
- 1 1/2 λίτρο γάλα φρέσκο
- 300 γρ τοματίνια κομμένα στη μέση
- 500 γρ φέτα
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 μάτσα φρέσκο βασιλικό
- 100 γρ ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σε ένα πυρέξ ρίχνουμε το γάλα μαζί με ελαιόλαδο, τα τοματίνια, το σκόρδο, το μισό βασιλικό και τις πέννες.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 40 λεπτά.
- Μόλις το βγάλουμε απο το φούρνο, τρίβουμε τη φέτα και προσθέτουμε λίγο αλάτι μαζί με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον υπόλοιπο βασιλικό.
Ακολουθήστε τον Νικόλαο Καρβέλα στο Instagram και δείτε όλες τις συνταγές του