Νίκολας Κέιτζ

Το trailer της νέας ταινίας “Renfield” κυκλοφόρησε και ο Νίκολας Κέιτζ αποφάσισε να φορέσει τα απαίσια δόντια του Δράκουλα και να πρωταγωνιστήσει σε ένα έργο το οποίο αναμένεται να είναι από τα περίεργα του 2023.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε βλέπουμε τον ηθοποιό να έχει μεταμορφωθεί σε έναν από τους πιο ιδιαίτερους ρόλους αλλά η όψη του είναι τρομερά τρομακτικός και τα δόντια που επιλέχθηκαν να του βάλουν είναι αποκρουστικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράκουλες που υποδύεται ο Νίκολας Κέιτζ θα έχει χιούμορ και η διάθεση του θα είναι ανατρεπτική.

Όταν μίλησε στο “Empire” για το νέο του ρόλο ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Όταν κατάλαβα που ήθελε να πάει ο Κρις ΜακΚέι με την ταινία, τότε συνειδητοποίησα ότι θα έχει μια κωμική, ποπ αρτ συμπεριφορά. Έτσι σκέφτηκα ότι αυτός θα είναι ένας ποπ-αρτ Δράκουλας. Ο Γουόρχολ έκανε έναν υπέροχο Δράκουλα. Σε αυτή την ταινία υπάρχει αυτή η φλέβα του Γουόρχολ”.

Στην ταινία θα δούμε τον πιστό υπηρέτη του Δράκουλα να προσπαθεί να φύγει από τον άρχοντα του γιατί θέλει να ζήσει μια απλή ζωή αλλά είναι δύσκολο να αποδεσμευτεί.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου του 2023.

Τσέκαρε και αυτά: