Η Universal Pictures έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer του Renfield με πρωταγωνιστή τον Nicholas Hoult (The Menu), αλλά και τον Nicolas Cage στο ρόλο του Κόμη Δράκουλα. Η ταινία θα παίξει στους κινηματογράφους μέσα στον Απρίλιο και το νέο βίντεο δείχνει όλα όσα φαντάζεστε. Με μουσική “CREEP” από Radiohead, το τελευταίο βίντεο της ταινίας έχει διάρκεια σχεδόν 2 λεπτά και είναι γεμάτο με ακατάπαυστη δράση, τον Δράκουλα που είναι διψασμένος, τον Renfield του Hoult να βρίσκεται στα χαμένα, καθώς και άλλους χαρακτήρες. poster Santorini Island Share 00:07 Η πλοκή του Renfield λέει τα εξής: Σε αυτή τη μοντέρνα ιστορία για τον πιστό υπηρέτη του Δράκουλα, ο Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, σειρά X-Men) πρωταγωνιστεί ως Renfield, τον βασανισμένο βοηθό του πιο νάρκισσου αφεντικού της ιστορίας, του Δράκουλα (βραβευμένος με Oscar Nicolas Cage). Ο Renfield αναγκάζεται να εξασφαλίζει τη λεία του αφέντη του και να εκτελεί κάθε εντολή του, όσο εξευτελιστική κι αν είναι. Αλλά τώρα, μετά από αιώνες δουλείας, ο Renfield είναι έτοιμος να δει αν υπάρχει ζωή έξω από τη σκιά του Πρίγκιπα του Σκότους. Αρκεί μόνο να καταφέρει να βρει πώς να τερματίσει την αλληλεξάρτησή του.

Ο Νίκολας Κέιτζ είναι ένας ηθοποιός ο οποίος έχει δυο κατηγορίες ανθρώπων που τον ακολουθούν : τους φανατικούς θαυμαστές και τους φανατικούς haters! Δεν υπάρχει μέση λύση με αυτόν τον άνθρωπο καθώς το ταλέντο του έχει αμφισβητηθεί πολλάκις. Όμως, υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν πως είναι εξαιρετικός σε ότι και αν κάνει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία “Renfield” όπου υποδύεται τον Δράκουλα ο οποίος χάνει ξαφνικά τον πιστό του βοηθό γιατί δεν αντέχει άλλο την τοξική συμπεριφορά του και το γεγονός πως θέλει να εκτελεί κάθε εξευτελιστική εντολή του, όπως να του μεταφέρει ανθρώπους για να πιει το αίμα τους.

Το νέο και τελικό trailer της ταινίας κυκλοφόρησε και υπό τους ήχους του τραγουδιού “Creep” των Radiohead, ο Νίκολας Κέιτζ εμφανίζεται με κοφτερά δόντια και τελείως κατάχλωμος να προσπαθεί να κάνει μαρτύριο τη ζωή του “υπηρέτη” του.

Ο Nicholas Hoult  υποδύεται τον βασανισμένο υπηρέτη του Δράκουλα και προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να αναδείξει τον “αφανή” βοηθό για τον οποίο όλοι έχουμε διαβάσει ή έχουμε δει σε ταινίες.

Στην ταινία θα δούμε τον τρόπο με τον οποίο ο βοηθός του Κόμη Δράκουλα προσπαθεί να ξεφεύγει και να ζήσει μια άλλη ζωή η οποία θα είναι πιο θετική και δε θα του προκαλεί αρνητικά συναισθήματα.

Τσέκαρε και αυτά: