Νικολέτα Μαυρίδη

Η Νικολέτα Μαυρίδη είναι ένα κορίτσι το οποίο πλέον θεωρείται All Star καθώς μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης που έφερε στο προσκήνιο παίκτες από τα Survivor που είχαμε δει στο παρελθόν και με τις χορευτικές της κινήσεις αναμένεται να βάλει φωτιά στον Άγιο Δομήνικο, αφού διαθέτει χάρη και πολύ νάζι το οποίο δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 


Η 28χρονη καλλονή μπαίνει στο Survivor All Star με πολύ ψηλά το κεφάλι καθώς θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί και γιατί όχι να μπει και στον τελικό του ριάλιτι που προβάλλει το ΣΚΑΙ.

H νεαρή χορεύτρια με καταγωγή από τον Πόντο αλλά γεννημένη στην Αθήνα, αποφάσισε από μικρή ηλικία να ασχοληθεί με το μπαλέτο και να διαπρέψει σε χορευτικούς διαγωνισμούς ενώ η πρώτη φορά που την είδαμε στην τηλεόραση ήταν μέσω του DWTS 6 όπου και κέρδισε μαζί με το ταίρι της Βαγγέλη Κακουριώτη.

Η Νικολέτα Μαυρίδη έχει πλούσια δράση στα social media και στο Instagram μετρά 55Κ followers οι οποίοι λατρεύουν τις φωτογραφίες της αλλά και ορισμένα giveaway και προτάσεις που κάνει!

Στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς την έχουμε δει να ποζάρει στην παραλία με διαφορά μαγιό και να κόβει την ανάσα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δείξει τις αγαπημένες της χορευτικές φιγούρες. Μοιράζεται πολύ συχνά διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της και ενθουσιάζει τους followers ενώ δείχνει και ασκήσεις γυμναστικής μιας και είναι pilates instructor και personal trainer!

Η νέα παίκτρια του Survivor All Star είχε καταφέρει να γίνει γνωστή μέσω του Survivor 2023 και επιστρέφει στον “τόπο του εγκλήματος” και θα δώσει μια ακόμη δυνατή ενίσχυση στις γυναίκες που συμμετέχουν στην κόκκινη ομάδα μιας και είχε αποδυναμωθεί με τις αποχωρήσεις των Δαλάκα και Χατζηανδρέου!

Τσέκαρε και αυτά: