Νικολέτα Μαυρίδη

H Νικολέτα Μαυρίδη είναι Ελληνίδα χορεύτρια και pilates instructor η οποία συμμετείχε στον  6ο κύκλο του DWTS και τη γνωρίσαμε πολύ καλύτερα όταν συμμετείχε στο Survivor 2021 και κατάφερε να γίνει ένα πολύ αγαπητό κορίτσι το οποίο ήρθε πολύ κοντά με τον Παύλο Γαλακτερό και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν πως είναι σε σχέση τα δυο αυτά πλάσματα.

ad

Η χορεύτρια όταν κέρδιζε στους αγώνες έκανε εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες και ο κόσμος τρελαινόταν με τις κινήσεις της!

Νικολέτα Μαυρίδη – Βιογραφικό, Instagram, o Παύλος Γαλακτερός και το DWTS

To κορίτσι με τα μακριά μαύρα μαλλιά, έχει καταγωγή από τον Πόντο και γεννήθηκε στην Αθήνα! Είναι 28 ετών και λατρεύει το χορό! Ξεκίνησε μπαλέτο σε πολύ μικρή ηλικία και γρήγορα έμαθε τι σημαίνει πειθαρχία. Αργότερα ασχολήθηκε με τους λάτιν χορούς και τους ευρωπαϊκούς και δεν έχει σταματήσει να χορεύει.

Έκανε πρωταθλητισμό μέχρι τα 19 της χρόνια και συμμετείχε σε πολλά πρωταθλήματα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Είναι προπονήτρια χορούς, διδάσκει pilates και κάνει χορογραφίες.

Eίναι πολύ ενεργή στο Instagam και μετρά προς το παρόν 55Κ followers ενώ οι εικόνες της είναι εντυπωσιακές.

Στο παρελθόν συμμετείχε στον 6ο κύκλο του DWTS όπου ήταν η παρτενέρ του Βαγγέλη Κακουριώτη και μαζί είχαν χαρίσει μαγικές στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό.

Συμμετείχε στο Survivor 2021 και κατάφερε να γίνει ακόμη πιο γνωστή στο κοινό ενώ ήταν από τα πρόσωπα που δεν έλαβαν ιδιαίτερο hate από τους χρήστες του Twitter!

Ο Παύλος Γαλακτερός και η φιλία τους

Η Νικόλ Μαυρίδη γνώρισε τον γιο του Νάσου Γαλακτερού, Παύλο, στο Survivor και ήρθαν πολύ κοντά! Όταν βγήκαν από το παιχνίδι συνέχισαν να κάνουν παρέα και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι. Ωστόσο, η Νικολέτα διέψευσε τους πάντες λέγοντας πως υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ τους αλλά είναι μόνο φιλική και τίποτα παραπάνω!

To DWTS και η νίκη

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης και η Νικολέτα Μαυρίδη ήταν οι μεγάλοι νικητές του DWTS 6 καθώς κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις χορογραφίες και την όμορφη σχέση που είχε δμιουργηθεί μεταξύ τους!

Το κοινό ήταν αυτό που τους ανέδειξε ως νικητές και πήραν το μεγάλο έπαθλο!

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad