Νικολέττα Στρελτσόβα

Mια νέα παίκτρια μπαίνει στο “My Style Rocks” και το όνομα αυτής, Νικολέττα Στρελτσόβα! Νέα, ωραία και με πολλά ιδιαίτερο look, θέλει να δείξει στον κόσμο πως μπορεί να δημιουργήσει outfits χρησιμοποιώντας vintage δημιουργίες που σίγουρα θα μπορέσει ναν βρει κάποιος στο e-shop της.

Η νέα fashionista έχει καταφέρει να δει το όνομα της να φιγουράρει σε πολλά ξένα και ελληνικά μέσα που ασχολούνται με τη μόδα και ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει την κριτική επιτροπή του ριάλιτι που συμμετέχει.

Το βιογραφικό, η καταγωγή και η αγάπη για τη μόδα

Η Νικολέττα Στρελτσόβα είναι 31 ετών και έχει γεννηθεί στην Ελλάδα. Οι γονείς της βρέθηκαν στη χώρα λίγο μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ. Από μικρή αγαπούσε το χορό και της άρεσε να παρακολουθεί παραστάσεις. Πάντα, όμως, αμφιταλαντευόταν με αυτά που ήθελε να κάνει στην ενήλικη ζωή της.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και πλέον είναι η περήφανη ιδιοκτήτρια ενός e-shop το οποίο πουλά vintage ρούχα. Πάντα αγαπούσε το χώρο της μόδας και όσους ανθρώπους ασχολούνταν με αυτή, όπως είναι οι σχεδιαστές μόδας και τα μοντέλα.

Τα ρούχα της είναι η μεγάλη της αδυναμία ενώ. τα αξεσουάρ όπως είναι τα παπούτσια και οι τσάντες μπαίνουν σε. δεύτερη μοίρα για εκείνη.

Είναι μια νέα γυναίκα που αγαπά τα έντονα χρώματα και τα λουλουδάτα prints ενώ στην καθημερινότητα της δεν επιλέγει τη μονοχρωμία. Το στιλ “romantic chic” είναι αυτό που τη χαρακτηρίζει.

Τρία πράγματα τα οποία τη χαρακτηρίζουν:

  1. Δεν της αρέσει η αδικία
  2. Είναι καλλιτεχνική ψυχή
  3. Αγαπά την τέχνη

Το εντυπωσιακό Instagram

H Nικολέττα διαθέτει έναν άκρως εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram και επιλέγει πολύ συχνά να δείχνει τα διάφορα looks τα οποία δημιουργεί φορώντας vintage δημιουργίες.

Είναι μια δυναμική ginger που θέλει να δείξει στον κόσμο πως η βιωσιμότητα στη μόδα είναι εφικτή και πως μπορούμε να βρούμε vintage δημιουργίες οι οποίες είναι άψογες!

Τσέκαρε και αυτά: