Νίκος Αντωνόπουλος

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε  να κάνει ένα υπέροχο “δώρο” στο τηλεοπτικό κοινό και έβαλε στο Survivor το μοντέλο που ακούει στο όνομα “Νίκος Αντωνόπουλος” και τα κορίτσια αλλά και τα αγόρια έπαθαν ένα μικρό “εγκεφαλικό”, γιατί είναι πραγματικά κούκλος!

Ο “Άδωνης” του ριάλιτι επιβίωσης μπήκε στο παιχνίδι για να τα δώσει όλα και ήδη έχει καταφέρει να δείξει καλά δείγματα αλλά και κάποια νεύρα, αφού έχει ξεκινήσει ένα μικρό beef με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ο Νίκος Αντωνόπουλος είναι ένας νέος άνδρας ο οποίος είναι πολύ ενεργός στα social media και έχει καταφέρει να τραβήξει το βλέμμα μας αφού οι κοιλιακοί του είναι σε πρώτο πλάνο και δε γίνεται να μη σου δείξουμε κάποιες εικόνες!

Τσέκαρε τις εικόνες του :

Η συμμετοχή στο GNTM και τα λόγια στο Facebook

O Νίκος Αντωνόπουλος είχε δηλώσει συμμετοχή στο GNTM αλλά δεν κατάφερε να δώσει το παρόν, και μέσω της σελίδας του στο Facebook θέλησε να τοποθετηθεί για την απόφαση του γράφοντας τα εξής :

“Σχετικά με τη συμμετοχή μου στο GNTM 3: Πριν λίγο καιρό έχοντας αποφασίσει να συμμετάσχω στο GNTM 3, κατέθεσα την αίτησή μου στην παραγωγή και ταυτόχρονα το κοινοποίησα στα social media και σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις μου.

Όμως πρόσφατα τα επαγγελματικά μου σχέδια και οι προτεραιότητες άλλαξαν, με αποτέλεσμα να αλλάξει και η αρχική μου απόφαση να μπω στο συγκεκριμένο ριάλιτι.

Γι αυτό λοιπόν στο τηλεφώνημα που δέχθηκα από την παραγωγή για να περάσω από τα pre-casting, δήλωσα ότι δεν ενδιαφέρομαι πλέον και τους ευχαρίστησα. Το ότι τελικά δεν θα συμμετάσχω, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι απαξιώνω ή ότι σνομπάρω το ριάλιτι.

Αντίθετα μάλιστα πιστεύω ότι οι συμμετέχοντες που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο της μόδας και του modeling, θα πάρουν από αυτό πολύτιμες γνώσεις, εμπειρίες και ώθηση στην μελλοντική τους καριέρα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν κάνει θετικά σχόλια γύρω από αυτό το θέμα και λυπάμαι αν η τωρινή μου απόφαση θα απογοητεύσει κάποιους από αυτούς.

Επίσης, ευχαριστώ και όσους έχουν σχολιάσει αρνητικά αλλά καλοπροαίρετα, χωρίς βέβαια να με προσβάλουν με άσχημους χαρακτηρισμούς και συκοφαντίες”.

Τσέκαρε και αυτό: H Miley Cyrus ρίχνει “λάσπη” στον γάμο της – Ακούς Liam ;