Νίκος Αντωνόπουλος

Ο Νίκος Αντωνόπουλος μπήκε Survivor και το έχουμε καταλάβει για τα καλά, αφού είναι ένα από τα πολύ ωραία αγόρια που έχουν εμφανιστεί στο ριάλιτι!

Πολλά ήταν τα κορίτσια και τα αγόρια τα οποία εντυπωσιάστηκαν μόλις είδαν το αγόρι να καταφτάνει στο νησί όπου γίνεται το ριάλιτι και τα σχόλια στα social meida ήταν πολλά! Πάρα πολλά!

Ο Νίκος Αντωνόπουλος μπορεί να είναι μόνο 24 ετών αλλά έχει κάνει πολλά στο χώρο του μόντελινγκ, ενώ είχε δηλώσει συμμετοχή στο GNTM αλλά δεν είχε καταφέρει να πάει! Μάλιστα, είχε γνωστοποιήσει στο Facebook πως δε γινόταν να συμμετάσχει στις οντισόν!

Ο νεαρός άνδρας είναι ένα από τα πρόσωπα που αναμένεται να απασχολήσει με την είσοδο του στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς μπορεί να φαίνεται ήρεμος αλλά δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και θέλει να εκφράζει ανοιχτά τα πιστεύω του αλλά και τις σκέψεις του!

Στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram μπορείς να δεις πως διαθέτει ένα σώμα “κόλαση” και η λέξη “μπλούζα” είναι μια άγνωστη λέξη για εκείνον καθώς του αρέσει να ποζάρει topless!

Τσέκαρε τον:

Τσέκαρε και αυτό: Experience Park: Ανακοινώθηκε η ένταξη νέων δραστηριοτήτων