Νίκος Κοκλώνης

Ο Νίκος Κοκλώνης για άλλη μία φορά έκανε το θαύμα του και μας άφησε χωρίς αυτιά, μάτια και διάφορα άλλα ζωτικά όργανα, απαραίτητα για τη συνέχιση της ζωής μας!

Κοινώς μετά την αποψινή εμφάνιση στο J2US κάποιοι άνθρωποι ήδη χαροπαλεύουν σε κάποιο καναπέ! Όλα ξεκίνησαν, όταν ο παρουσιαστής αποφάσισε να μας δείξει το ταλέντο του στο τραγούδι! Μέχρι τώρα δεν έχει ταλέντο αλλά λέγαμε ότι ο Θεός είναι μεγάλος και μπορεί να αποκτήσει!

Αλλά το αποψινό ήταν πολύ ξαφνικό! Σχεδόν επικίνδυνα ξαφνικά! Για τις ευπαθεις ομάδες σίγουρα! Ο παρουσιαστής λοιπόν του show αποφάσισε με μία πουκαμίσα λαμπερή, σχεδόν απαστράπτουσα να τραγουδήσει το Έντε λα μαγκέτε Bοτανίκ! Είστε εντάξει;

Ναι λοιπόν! Το Έντε λα μαγκέτε Bοτανίκ του Σπύρου Ζαγοραίου! Πέρα από το τρίξιμο των κοκκάλων του μεγάλου αυτού λαϊκού τραγουδιστή, έτριξαν και τα δικά μας!

Με αυτή λοιπόν την ολόλαμπρη πουκαμίσα, με printed μπότες και ένα κομπολόι που έμοιαζε με τον κάβο που δένουν τα πλοία στα λιμάνια, όταν έχει απεργία η ΠΝΟ, εμφανίστηκε και τραγούδησε (Θου Κύριε) το Έντε λα μαγκέτε Βοτανίκ του Σπύρου Ζαγοραίου!

Σχεδόν βλάσφημο!

Τους στίχους φυσικά δεν τους ήξερε, αλλά ότι κατάφερνε να διαβάσει, το έλεγε! Και για να μην πείτε εμένα ότι είμαι αυστηρός και υπερβολικός, δείτε μερικά σχόλια του Twitter που φυσικά δεν θα έπαιζαν ποτέ στον αέρα του J2US.

 

 

Και αυτά είναι τα light ε!

By Praxitelis Sarantopoulos