Νίκος Κοκλώνης

O Νίκος Κοκλώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας και παρουσιαστής, ο οποίος κατάφερε τα τελευταία χρόνια να βγει στο προσκήνιο μέσα από διάφορες εκπομπές που παρουσίασε ενώ η ζωή του θυμίζει “σύγχρονο παραμύθι” καθώς κατάφερε να πιάσει “πάτο” και μετά από λίγο ανέκαμψε και έκανε μια νέα αρχή στο χώρο της ελληνικής showbiz.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

O παρουσιαστής και παραγωγός έχει καταφέρει πολλές φορές να απασχολήσει τα ΜΜΕ με τις κινήσεις που έχει κάνει και σε πολλούς είχε φανεί περίεργο το γεγονός πως κατάφερε να κάνει υπερπαραγωγές.

Νίκος Κοκλώνης – Βιογραφικό,οι εταιρείες, το έμφραγμα, Instagram και οι παραγωγές

Ο Νίκος Κοκλώνης γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1983 και από μικρή ηλικία ήθελε να ασχοληθεί με το επιχειρείν καθώς είχε πολύ συγκεκριμένο όραμα για τη ζωή του! Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και στο πανεπιστήμιο του Κορνέλ.

Η airfast tickets

Με έδρα τον Πειραιά και με κεφάλαιο 60.000 ευρώ ξεκίνησε την γνωστή εταιρεία airfast tickets και κατάφερε να δημιουργήσει γραφεία στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο το 2021.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nkoklonis (@nkoklonis.fan)

Μέσω αυτής της εταιρείας προσέφερε αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομικές τιμές και είχε δεχτεί μεγάλο πόλεμο από άλλες εταιρείες για αθέμιτες πρακτικές ανταγωνισμού. Η εταιρεία του είχε γίνει γνωστή το 2014 στις ΗΠΑ όταν προσέφερε στον Τζάστιν Μπιμπερ ένα εισιτήριο για να μπορέσει να ξεφύγει από τον ντόρο που είχε γίνει γύρω από το όνομα του καλλιτέχνη. Η εταιρεία έγινε ακόμη πιο γνωστή και ήταν από τις top στην Αμερική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis)

O Nίκος Κοκλώνης φέρεται να αθέτησε εγγυητική λυτούς 45 εκατομμυρίων ευρώ στην ΙΑΤΑ το 2014 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η θυγατρική της εταιρείας την Αγγλία και στην Ελλάδα. Πούλησε το 51% στην Hainan Airlines για 200εκ.δολάρια και όταν υπληρξε διαφωνία με τους μετόχους η εταιρεία πτώψευσε και εκκαθαρίστηκε.

Η ΒarkingWell και οι παραγωγές

Ο Νίκος Κοκλώνης όπως έχε πει τα έχασε όλα με την πτώχευση της airfasttickets και για αρκετό καιρό δεν είχε χρήματα! Ωστόσο, ξεκίνησε σιγά σιγά να προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι καινούργιο και η ιδέα της εταιρείας παραγωγής σε συνδυασμό με την παρουσίαση ήταν αυτά που τον έφεραν ξανά στο προσκήνιο.

Η εταιρεία έχει αναλάβει την παραγωγή πολλών εκπομπών όπως της Σίσσυς Χριστίδου και της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ ανέλαβε και πολλά show όπως το Chart Show και το δικό του J2US.

Η εταιρεία έχει πολλούς συνεργάτες και ήθελε να μπει και στο χώρο της μυθοπλασίας.

Το έμφραγμα και η υγεία του

Το 2019 ο παρουσιαστής βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως υπέστη έμφραγμα! Είχε δηλώσει πως είχε μια πτώση στο σπίτι του και ένιωσε μια κράμπα μετά τη γυμναστική! Έπεσε στο πάτωμα όπου και χτύπησε τη μύτη του και το πόδι του και οι φίλοι του αμέσως τον βοήθησαν. Πήγε για γύρισμα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο γιατί δεν ένιωθε καλά. Εκεί πληροφορήθηκε πως έπαθε ισχαιμικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο λόγος που υπέστη το εγκεφαλικό ήταν λόγω της υπερκόπωσης.

Τσέκαρε και αυτά: