Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ο άνθρωπος που κάθεται κάθε μεσημέρι σε μια πολυθρόνα και προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να δώσει συμβουλές σε όλους εμάς που τραβάμε ζόρια στις ερωτικές σχέσεις και πολλές φορές λέει πράγματα τα οποία είναι εξαιρετικά!

Αυτή τη φορά βρέθηκε καλεσμένος στο podcast που κάνει η φίλη του, Μαρία Σολωμού και μίλησαν για το φαινόμενο της εποχής, γνωστό και ως “ghosting”. Και καταλαβαίνεις πως έπεσαν ατάκες οι οποίες σε βάζουν να σκεφτείς πολλά ενώ παράλληλα φέρνουν χαμόγελα στα χείλη σου!

Οι συμβουλές του παρουσιαστή για μια ακόμη φορά ήταν εξαιρετικές διότι τονίζει πως πρέπει να ασχολούμαστε με τον εαυτό μας και να δίνουμε βάση στα θέλω μας και όχι σε αυτούς που αποφάσισαν να εξαφανιστούν αφού είναι δύσκολο να μιλήσουν ειλικρινά και να πουν πως πολύ απλά δε θέλουν να συνεχίσουν μια σχέση ή μια επαφή!

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους, ο Νίκος Μουτσινάς μιλούσε για το ghosting και είπε μια ατάκα που έφερε δάκρυα στα μάτια μας από τα γέλια… Συγκεκριμένα είπε πως το ghosting είναι… αντιχριστιανικό και πως δε θα έπρεπε να συμβαίνει!

Τσέκαρε το podcast που έκαναν τα δυο αυτά υπέροχα πλάσματα μαζί:

Τέλειοι και οι δυο και οι συμβουλές που δόθηκαν αξίζουν μια ΑΛΦΑ προσοχή!