Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ξεκαθαρίσει όλα όσα ακούγονται για την εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και τις φήμες που ακούστηκαν πως τον διώχνουν από τον ΣΚΑΙ επειδή σχολίασε με τον δικό τρόπο όσα ειπώθηκαν από δημοσιογράφους για την τραγωδία των Τεμπών.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

ad

Ο παρουσιαστής έχει αποφασίσει πως δε θέλει να συνεχίσει του χρόνου την εκπομπή και θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσω αυτής πως τίποτα από όσα ακούγονται δεν ισχύει και το ύφος του ήταν αρκετά έντονο!

“Δεν το θέλω καθόλου αυτή τη στιγμή αυτό που θα κάνω αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω γιατί έχει γίνει μια παρεξήγηση. Κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός αν δε μου το έχουν πει και κάνω τον βλάκα αυτή τη στιγμή. Αλήθεια, συνήθως δε μιλάω γι’αυτό αλλά θα μιλήσω αυτή τη στιγμή και θα πω ότι δεν ισχύει καθόλου. Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου… Θα τα πω και παρακάτω απλά ήταν κάπως απότομο και άγριο αυτό που έγινε και επειδή ο κόσμος γενικά είναι σε μια ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν ή δε συμβαίνουν, για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν είναι αλήθεια”.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει αποφασίσει να σχολιάζει τα πάντα μέσω της εκπομπής του και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω!
Τσέκαρε και αυτά: