Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει μια τάση να μοιράζεται ιστορίες από το παρελθόν με το τηλεοπτικό κοινό μέσω της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” και οι τηλεθεατές απολαμβάνουν όσα λέει!

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός μοιράστηκε μια πολύ ιδιαίτερη ιστορία του κατά τη διάρκεια της εκπομπή και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό καθώς δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα μάθουμε τη γεύση που μπορεί να έχει μια… μύγα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε χαρακτηριστικά :

“TIESTO παίξε κάτι παιδικό καλοκαιρινό μέσα Ιουλίου. Ήταν ένα καλοκαίρι, σε μικρή ηλικία, κάπως λοιπόν ήμουν κάτω και έπαιζα με τα παιδάκια και περίμενα με αγωνία να μου πουν οι δικοί μου να πάμε για μπάνιο. Και όπως ανοίγω το στόμα για να πω “έρχομαι μαμά”, έρχεται μια μύγα η οποία πνίγηκε στο σάλιο μου. Ήμουν σε πανικό και τη φτύνω. Για τρεις – τέσσερις μέρες είχα γεύση ούζου στο στόμα μου. Η μύγα έχει γεύση ούζο! Αν θες να φας μύγα ταιριάζει με ούζο”. 

Τσέκαρε και το βίντεο :

Μην ξεχνάς πώς το τελευταίο χρόνο η τάση για εντομοφαγία έχει γίνει viral και υπάρχει κόσμος που επιλέγει να δοκιμάσει να εντάξει έντομα στη διατρφοή του (ΙΟΥ). Επομένως, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε τη δική του αποκάλυψη για να ξέρεις!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Kάνιε Γουέστ : “Ξεμπροστιάζει” τον οίκο Balenciaga

Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί : Στο χωριό ή την πόλη