Νίκος Μπάρτζης

Το “μακελειό” της καρύδας θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το συμβούλιο που παρακολουθήσαμε στο Survivor All Star και ο Νίκος Μπάρτζης κατάφερε να πετάξει μια “βόμβα” που προκάλεσε την ταραχή όλων καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως κάποιος παίκτης θα έκανε τη χαζομάρα να έχει κινητό ενώ βρίσκεται στον Άγιο Δομήνικο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Λίγες ώρες πριν από το συμβούλιο, ο παίκτης της Κόκκινης Ομάδας εμφανίστηκε στην καλύβα με πολύ απότομη συμπεριφορά και σύμφωνα με όσα είπαν οι παίκτες στις συνεντεύξεις τους ζητούσε επίμονα να μιλήσει στην παραγωγή γιατί είχε παρακολουθήσει μια περίεργη συμπεριφορά.

Ο Νίκος Μπάρτζης είχε παρατηρήσει πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα εξαφανίζονται στη ζούγκλα έχοντας μαζί και τις τσάντες τους. Οι δυο γυναίκες φέρεται να είχαν εξαφανιστεί αρκετές φορές και σύμφωνα με τον παίκτη είχαν κινητό τηλέφωνο.

Όπως είπε ο παίκτης οι κινήσεις των δυο γυναικών ήταν εξαιρετικά προκλητικές καθώς κοροϊδεύουν όλο τον κόσμο και τους συμπαίκτες τους.

Στο τρίτο συμβούλιο υποψηφιοτήτων της εβδομάδας ο Μπάρτζης αποφάσισε να αποκαλύψει στους συμπαίκτες του όλα όσα είδε στη ζούγκλα και πολλοί ήταν αυτοί που έπαθαν σοκ με όσα άκουσαν.

Η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη καθώς όλοι οι παίκτες είχαν αποφασίσει πως προτού μπουν στο Survivor All Star θα παίξουν δίκαια και πως θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να μην επαναληφθούν καταστάσεις του παρελθόντος.

Σχεδόν η μισή ομάδα των Μπλε σηκώθηκε και έφυγε από το συμβούλιο ενώ ακολούθησαν και παίκτες της Κόκκινης ομάδας.

Η Ασημίνα ούρλιαζε έξω από το συμβούλιο πως δεν έχει κινητό και ήταν σχεδόν κλαμμένη και όλοι οι παίκτες φαίνεται πως στηρίζουν τον παίκτη και θεωρούν πως δεν είχε λόγο να πει ψέμματα για κάτι τόσο σοβαρό αφού θεωρείται “αδίκημα” στο ριάλιτι επιβίωσης.

 

Τσέκαρε και αυτά: