Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένας παίκτης του Survivor All Star ο οποίος έχει κατηγορηθεί για έπαρση και για τους ιδιαίτερους τρόπους που χρησιμοποιεί για να βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης. Και κάποιοι παίκτες θεωρούν πως είναι προκλητικός!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η κατάσταση στο ριάλιτι επιβίωσης “φουντώνει” καθώς αναμένεται να δούμε μια πολύ περίεργη θα σημειωθεί στο αγώνισμα που θα παρακολουθήσουμε. Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη στην εκπομπή “Πρωινό μας”, ο Τάκης Καραγκούνιας θα βρεθεί μπροστά στον παίκτη τον Κόκκινων και θα του δώσει μια γονατιά.

Ο Νίκος Μπάρτζης κατά τη διάρκεια του αγώνα πανηγυρίζει με τον φίλο του Σπύρο Μαρτίκα και ο Καραγκούνιας του ρίχνει επίτηδες μια γονατιά. Οι παίκτες θα το ερμηνεύσουν ως μια επιτηδευμένη κίνηση αλλά ο ίδιος θα αρνηθεί πως έγινε επί τούτου.

Ο Καραγκούνιας θα κατηγορηθεί για μη αθλητική συμπεριφορά ενώ και ο Σάκης Κατσούλης θα τον κατηγορήσει για διάφορα καθώς λέει πως τον σπρώχνει επίτηδες κατά τη διάρκεια των αγώνων!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει στο παιχνίδι και κάποιοι παίκτες πορώνονται σε ακραίο βαθμό καθώς προσπαθούν να βγουν παραπάνω σε σχέση με άλλους παίκτες και έχουμε πολλά να δούμε ακόμη!

Τσέκαρε και αυτά: