Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης έχει μεγάλη φοβία με τα γόνατα του καθώς στον κύκλο του Survivor όπου συμμετείχε, είχε υποστεί έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και εκ τότε προσέχει διότι δε θέλει να περάσει τα ίδια! Όμως, το τελευταίο διάστημα έχει επιλέξει να απέχει από κάποιες δραστηριότητες του Survivor All Star και κάποιοι παίκτες έχουν τσινίσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

O Γιώργος Κόρομι φαίνεται να πιστεύει τον συμπαίκτη του σχετικά με τους πόνους που νιώθει και στην προσωπική του συνέντευξη ανέφερε πως θεωρεί ότι τους κοροϊδεύει όλους και πως έχει γίνει πλέον επιλεκτικός στα αγωνίσματα. Αυτή τη συζήτηση την είχε και με κάποια μέλη της ομάδα των Κόκκινων και ο Ηλίας Μπόγδανος ακούγεται να λέει παρόμοια πράγματα καθώς πιστεύει πως ο Νίκος Μπάρτζης δεν είναι πολύ ειλικρινής.

Σε άλλα νέα, οι παίκτες των δυο ομάδων έχουν αρχίσει να βρίσκονται απέναντι σε μεν΄λα ζόρια και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν τα έπαθλα ενώ η μεγάλο στιγμή είναι αυτή της αποχώρησης.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers το πρόσωπο που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης θα είναι η Ελένη Χαμπέρη και η Μπλε ομάδα βρίσκεται απέναντι σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο διότι έχει χάσει πολλούς παίκτες.

Τσέκαρε και αυτά: