Νίκος Μπάρτζης

Nέος χαμούλης έχει σημειωθεί στον Άγιο Δομήνικο καθώς ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται πως έχει αρχίσει να προκαλεί άγρια την ομάδα των Μπλε και στο νέο trailer που δημοσιεύτηκε βλέπουμε να έρχεται σε κόντρα με τον Νικόλα Αγόρου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στο νέο trailer, οι Μπλε και οι Κόκκινοι καλούνται να αγωνιστούν σε ένα πολύ σκληρό στίβο μάχης και βλέπουμε τον Νίκο να κοροϊδεύει με χαριτωμενιές την αντίπαλη ομάδα και αυτή η κίνηση προκαλεί την αντίδραση του Νικόλα Αγόρου και σαν δυο κριάρια κολλούν ο ένας στο κεφάλι του άλλου και είναι έτοιμοι για μάχη.

Μετά το αγώνισμα όλοι οι παίκτες βρίσκονται στο συμβούλιο όπου και τα αίματα ανάβουν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια νέα κόντρα ανάμεσα στη Στέλλα Ανδρεάδου και τον Μπάρτζη.

Η Στέλλα Ανδρεάδου κάνει λόγο γι πολύ προκλητική συμπεριφορά και ο Νίκος Μπάρτζης απευθύνεται στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τη ρωτά αν όντως ειπώθηκαν τα πράγματα έτσι όπως τα παρουσιάζει η Στέλλα.

Σε άλλα νέα υπάρχει μια μικρή αναστάτωση στην ομάδα των Κόκκινων καθώς η Χριστίνα Κεφαλά φαίνεται να μην είναι χαρούμενη με όσα έχουν γίνει στην ψηφοφορία και φαίνεται να υπάρχει θέμα την Ελευθερία Ελευθερίου.

Τσέκαρε και αυτά: