Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω του Survivor το 2021 και εκεί κατάφερε να δημιουργήσει φιλίες οι οποίες χάθηκαν μέσα στο πέρασμα του χρόνου ενώ υπήρξαν και στιγμές όπου οι εντάσεις έγιναν μέρος της καθημερινότητας του διότι δεν τα πήγαινε καλά με συγκεκριμένους παίκτες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν κόντρες οι οποίες φαίνεται να συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο παίκτης του Survivor All Star πήρε την απόφαση να βάλει λίγα “κιλά” πάνω του και να βρεθεί στον Άγιο Δομήνικο διότι θέλει να πάρει το έπαθλο και να τελειώσει αυτό που άφησε στη μέση. Να σου θυμίσουμε πως αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τι=ο ριάλιτι επιβίωσης στο παρελθόν διότι υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό.

  • Οι κόντρες που άφησαν “εποχή”

Κατά τη διάρκεια του Survivor, o Νίκος Μπάρτζης ήρθε κοντά με τον James και την Άννα Μαρία, και η “τριάδα” κατάφερε να απασχολήσει πολύ διότι δημιουργήθηκαν κόντρες οι οποίες δεν έχουν ξεχαστεί ακόμη. Ο παίκτης με την ιδιαίτερη φωνή (είναι βαριά και έντονη) βρέθηκε στο στόχαστρο του Αλέξη Παππά με την παρέα του και ο “ύμνος” “Γεια σου Παππά”, ακόμη ακούγεται. Με ένα από τα πρόσωπα που είχε έρθει σε αντιπαράθεση ήταν και ο Σάκης Κατσούλης καθώς η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε πει πως μπήκε ο πρώην της και εκείνος ήθελε να την υποστηρίξει. Τελικά του γύρισε μπούμερανγκ και στράφηκε και η Μαριαλένα εναντίον του.

  • Οι κόντρες στο Αll Star

Αφού ο καιρός πέρασε, ο Νίκος Μπάρτζης μπήκε στο Survivor All Star mε σκοπό να πάρει τη ρεβάνς αλλά φάνηκε πως δε θα αφήσει κανένα να κάνει τσαχπινιές και έχοντας σύμμαχο τον Σπύρο Μαντίκα και τον Στάθη Σχίζα, μιλάει ανοιχτά και λέει ότι βλέπει. Αυτό έχει πάλι ως αποτέλεσμα να βρεθεί απέναντι του τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη καθώς δε θεωρεί σωστές τις κινήσεις που κάνουν ενώ αποκάλυψε πως τον είχε χαρακτηρίσει “ξεφτίλα” και πως θα του πετούν τομάτες όταν επιστρέψει στο χωριό του. Τα έβαλε και με την Καρολίνα Καλύβα η οποία ήρθε κοντά με τον Μάριο Πρίαμο γιατί θεώρησε λάθος την κίνηση του να χαθούν στο δάσος.

  • Ο James και το τέλος μιας φιλίας

O James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης γνωρίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης και από τις πρώτες μέρες ήρθαν κοντά. Ο “πρίγκιπας” και ο “αγρότης” κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη φιλία η οποία “αγκαλιάστηκε” από τον κόσμο διότι θεώρησαν πως είναι αληθινή και στην παρέα τους μπήκε και  η Άννα Μαρία Βελλή. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν πως ο Νίκος έχει σχέση με την Youtuber, κάτι το οποίο διαψεύστηκε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Bartzis (@nikos_bartzis)

Το παρεάκι βγήκε από το παιχνίδι. Για πολλές μέρες ήταν μαζί αλλά σιγά-σιγά άρχισαν να αραιώνουν και σήμερα έχουν καταλήξει να μη μιλούν.

  • Η “άγνωστη” ζωή στο χωριό

Ο επιχειρηματίας έχει επιλέξει να μη ζει στην Αθήνα και θέλει να παραμείνει στο χωριό και στην Κόρινθο διότι θεωρεί πως είναι πιο ποιοτική η ζωή εκεί και κάνει τις δραστηριότητες που αγαπά και παίρνει καθαρό αέρα.

Είναι επιλογή του να μη βρίσκεται στην Αθήνα και κάνει πολλά πράγματα τα οποία δεν αποκαλύπτει πολύ συχνά γιατί θέλει να ζήσει τη ζωή του.

Όταν συμμετείχε στο Survivor υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό ο οποίος τον οδήγησε σε οικειοθελή αποχώρηση γιατί δεν άντεχε τους πόνους. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως μετά το παιχνίδι ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι γιατί δεν τον βαστούσαν τα πόδια του. Υποβλήθηκε σε πολλές μαγνητικές και θεραπείες και προσπάθησε να ανακάμψει.

  • Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον παίκτη του All Star

  1. Είναι 28 ετών
  2. Έχει ασχοληθεί με αγροτικές δουλειές
  3. Είναι επιχειρηματίας καθώς διατηρεί μαγαζί εστίασης
  4. Γεννήθηκε στο Ζευγολατιό Κορινθίας
  5. Έχει παίξει ποδόσφαιρο

Tσέκαρε και αυτά: