Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν αυτός που είπε ενώπιον παικτών και τηλεοπτικού κοινού πως η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος είναι διαρκώς μαζί και πως περνούν χρόνο στην καλύβα μαζί. Αυτή η δήλωση προκάλεσε την οργή της τραγουδίστριας η οποία του είπε πως την ξεφτιλίζει και πως την εκθέτει στο κόσμο και την οικογένεια της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο παίκτης του Survivor All Star αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς πως οι δυο παίκτες τα έχουν ξαναβρεί αλλά κανείς τους δεν ήθελε να βγει προς τα έξω αυτό διότι ο Μάριος Πρίαμος ζήτησε να μην ασχοληθούν ξανά με τα προσωπικά του!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη για την εκπομπή “Πρωινό μας” ο Νίκος Μπάρτζης λέει την αλήθεια για μια ακόμη φορά και δικαιώνεται!

Ο παίκτης βρίσκεται παντού και βλέπει τα πάντα και δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει όλα όσα εμφανίζονται μπροστά του!

Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι θέλησαν να προστατέψουν την τραγουδίστρια για να μη φανεί πως έχει επιστρέψει στον Μάριο Πρίαμο. Η Ελευθερία Ελευθερίου φέρεται να είναι μαζί με τον Πρίαμο αλλά επειδή αποκάλυψε ο Νίκος την αλήθεια, εκείνη επέλεξε να “χτυπήσει” τον Στάθη Σχίζα κα φέρεται να είπε ψέμματα στον παίκτη με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οικειοθελή αποχώρηση του.

Μπάχαλο έχουν γίνει όλα!

Τσέκαρε και αυτά: