Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι Έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος συστήθηκε στο ελληνικό, τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor όπου και αποχώρησε οικειοθελώς μετά από τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς που είχε στον στίβου μάχης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο επιχειρηματίας και πρώην ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει ξεκάθαρα πώς μπαίνει στο παιχνίδι για να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις καθώς η φιλία του με τον James Καφετζή ήταν για πολλούς μοναδική. Ωστόσο οι δυο τους, μετά το πέρας του παιχνιδιού απομακρύνθηκαν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Bartzis (@nikos_bartzis)

Είναι ένας από τους παίκτες που ετοιμάστηκαν για το Survivor All Star και περιμένουμε να δούμε τις νέες φιλίες που θα προκύψουν.

Το βιογραφικό του Νίκου Μπάρτζη

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι 38 ετών και έχει μεγαλώσει στην Κορίνθια. Μένει στο Ζευγολατιό και δεν έχει σκοπό να αφήσει τον τόπο του για να μεταφερθεί στην Αθήνα ενώ στις γύρω περιοχές διατηρεί επιχειρήσεις οι οποίες θεωρούνται πολύ επιτυχημένες.

Ο επιχειρηματίας έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο και από μικρός βοηθούσε του γονείς του με τις αγροτικές δουλειές καθώς διαθέτουν κτήματα τα οποία φροντίζουν πολλά χρόνια τώρα. Έχει ένα μικρότερο αδερφό και είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει την οικογένεια του.

Ο Νίκος έχει μια μεγάλη αδυναμία και αυτή δεν είναι άλλη από τον τραγουδιστή Νίκο Βέρτη ο οποίος είναι και ο αγαπημένος του καλλιτέχνης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Bartzis (@nikos_bartzis)

Μπορεί να ήταν για αρκετό κέντρο στο επίκεντρο αλλά δεν απασχόλησε με την προσωπική του ζωή, καθώς είναι της άποψης τα “εν οίκω μη εν δήμω”.

H φιλία με τον James που δεν ευδοκίμησε

Ο Νίκος Μπάρτζης με τη συμμετοχή στο Survivor 4 κατάφερε να δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη παρέα η οποία ενθουσίασε τον κόσμο και βρήκε πολλούς υποστηρικτές. Ο James Καφετζής, η Άννα Μαρία Βελλή και ο ίδιος κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αξιοζήλευτο παρεάκι και ήταν πολλές οι φορές που βρήκαν αντιπάλους στο νησί.

Ωστόσο, αυτό η παρέα χάθηκε με το πέρασμα του χρόνου χωρίς κανείς να έχει αποκαλύψει τι έχει πραγματικά΄συμβεί μεταξύ τους! Μάλιστα, οι τρεις τους είχαν σκοπό να κάνουν εκπομπή αλλά ούτε αυτή ευδοκίμησε.

Πλέον, λένε μόνο τα τυπικά αν βρεθούν έξω και με τον μόνο που ήταν πολύ κοντά μετά το παιχνίδι ο επιχειρηματίας ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος.

Στο Ιnstagram είναι πολύ δυνατός καθώς μετρά 59K followers στο λογαριασμό που διατηρεί!

Τσέκαρε και αυτά :

Netflix : Τα προγράμματα μαγειρικής που πρέπει να δεις

iPhone : Η εφαρμογή που σταμάτησε να λειτουργεί