Νίκος Οικονομόπουλος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας από τους ιδιαίτερους καλλιτέχνες που έχουμε στην ελληνική showbiz καθώς δε φοβάται να δείξει τον εκνευρισμό του όταν κάτι δεν του αρέσει και λέει πάντα η δική του αλήθεια.

Ωστόσο, όταν ένας καλλιτέχνης τραγουδά στα μπουζούκια υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να “φάει” μερικά πανέρια στο κεφάλι και αυτό πρέπει να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό! Και συνέβη και στην περίπτωση του τραγουδιστή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Χρήστης του TikTok απαθανάτισε τη στιγμή όπου ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι στη σκηνή του κέντρου διασκέδασης όπου εμφανίζεται και ξαφνικά “σκάνε” στο κεφάλι του πολλά πανέρια με λουλούδια. Και η αντίδραση του δεν ήταν πολύ καλή αφού το πέταγμα των λουλουδιών του “έκοψε” το τραγούδι και εκείνος εκνευρίστηκε.

@j.laukiwth Ήσυχα με τα λουλούδια στον Νικόλα παιδιά 💁🏼‍♀️🌸 @Nikos Oikonomopoulos Official #foryoupage#nikosoikonomopoulos#oikonomopoulos#fantasia#fyp#apoerota#mpesfy#foryou#fypシ @Oikonomopoulos_official_club ♬ πρωτότυπος ήχος – Ιωάννα Λαυκιώτη

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε καλλιτέχνη να λούζεται με λουλούδια τα οποία έχουν πεταχτεί με δύναμη προς την πίστα αλλά ο Νίκος δεν είναι ένας άνθρωπος ο οποίος κρατά τον εκνευρισμό του μέσα του, και στο βίντεο τον βλέπουμε να κοιτάζει έντονα προς την κατεύθυνση από όπου πετάχτηκαν τα πανέρια και δεν ήταν πολύ χαρούμενος!

Μωρέ λίγη προσοχή!

Τσέκαρε και αυτά: