Νίκος Παντατοσάκης

O Νίκος Παντατοσάκης  είναι ένας από τους 24 “Μαχητές” που μπήκαν στο MasterChef 2023 και μπορεί να μην κατάφερε με την πρώτη να μπει στο σπίτι διότι είχε πολύ άγχος στην οντισιόν του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο μάγειρας κατάφερε να πάρει μια λευκή ποδιά παρόλο που το άγχος του τον κατέβαλλε με αποτέλεσμα να μη βγάλει ένα άρτιο πιάτο. Αλλά οι κριτές θεώρησαν πως πρέπει να έχει μια ευκαιρία στο παιχνίδι και χάρηκαν με την επιλογή τους.

  • Νίκος Παντατοσάκης :Βιογραφικό, το βιβλιοπωλείο,ο ψυχολόγος, η καταγωγή και η ηλικία

Ο Νίκος είναι 33 ετών και κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης. Όταν δε μαγειρεύει, ασχολείται με το βιβλιοπωλείο που κληρονόμησε από τον πατέρα του αλλά η κουζίνα είναι το μέρος που θέλει να βρίσκεται. Οι σπουδές του βασίζονται πάνω στη μαγειρική και θέλει να. εξελιχθεί όσο περισσότερο μπορεί στον τομέα του.

Ο μάγειρας που ασχολείται τα τελευταία 5 χρόνια με την κουζίνα, μίλησε για μια πολύ προσωπική του κατάσταση και αποκάλυψε πως λόγω του αυξημένου άγχους του και λόγω της απώλειας του πατέρα του επέλεξε να κάνει συνεδρίες με ψυχολόγο για να διαχειριστεί όσα νιώθει! Έχασε τον πατέρα του όταν ήταν 21 ετών και αναγκάστηκε να αναλάβει πολλές ευθύνες. Και μπράβο του!

Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική ενώ αποκάλυψε στους κριτές πως δεν είχε ξαναδεί το MasterChef με αποτέλεσμα να τους αφήσει άφωνους.

 

Ο Νίκος Παντατοσάκης είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος ο οποίος έχει ως κύριο στόχο να ξεπεράσει το άγχος του.Στο ριάλιτι μαγειρικής μπήκε γιατί θέλει να διασκεδάσει, να μάθει ακόμη περισσότερα και στο τέλος να πάρει το μεγάλο έπαθλο.

Είναι ένας νέος άνθρωπος με όνειρα και στόχους και θέλει να φτάσει ψηλά!

Τσέκαρε και αυτά: