Νίκος Παπαϊωάννου

Ο Νίκος Παπαϊωάννου μας ήρθε από το Μιλάνο και θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, και ένας από τους λόγους που έλαβε μέρος στο MasterChef είναι γιατί θα βοηθήσει στον επαναπατρισμό του!

Ο παίκτης με την ιδιαίτερη εμφάνιση επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα στα πλαίσια του μαγειρικού διαγωνισμού και αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον η συμμετοχή του αφού δεν έχει τίποτα να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Μπήκε στις οντισιόνς του MasterChef έχοντας φοβερή ενέργεια και λίγο άγχος ενώ οι κριτές χάρηκαν πολύ με την παρουσία του!

Ποιος είναι ο Νίκος Παπαϊωάννου :

#1. Οι φίλοι του τον φωνάζουν “Ταλιμπάν” γιατί έπαιζε στο παρελθόν Counter Strike!

#2. Είναι παντρεμένος και έχει δυο πανέμορφα παιδάκια!

#3.Είναι από τον Βόλο αλλά μένει στο Μιλάνο!

#4.Είναι 35 ετών!

#5. Γνώρισε τη σύζυγο του μέσω ενός κοινού γνωστού και μιλούσαν μέσω Facebook μέχρι που βρέθηκαν! Έτσι πήρε την απόφαση να γίνει ερωτικός μετανάστης και είναι αποφασισμένοι αν γυρίσουν στην Ελλάδα.

#6.Οι κόρες του πιστεύουν πως ο μπαμπάς τους είναι ο καλύτερος μάγειρας στον κόσμο και δεν έχουμε λόγο να μην τις πιστέψουμε!

Στο Instagram έχει δημιουργηθεί ήδη λογαριασμός από fans και ο ίδιος φαίνεται να έχει κλειδωμένο το προφίλ του προς το παρόν!

Ο Νίκος είναι ένα από τα πρόσωπα που σίγουρα θα απασχολήσουν με τα πιάτα τους γιατί όπως όλοι οι παίκτες έτσι και εκείνος είναι έτοιμος να τα δώσει όλα και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί! Γιατί έχει πολύ συγκεκριμένους στόχους!