Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς είναι ένα αγόρι το οποίο παίζει μπάσκετ, ασχολείται με τις φιλανθρωπίες και καταφέρνει να απασχολεί πάντα με τις δράσεις του αλλά και τις εικόνες που αναρτά στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το αγόρι με ύψος 1,95 (τίμιο) έχει καταφέρει να απασχολήσει με το μπασκετικό του ταλέντο, τον τρόπο με τον οποίο ασχολείται με τους ανθρώπους και με όσα ανεβάζει στο Ιnstagram!

Ποιος είναι ο Νίκος Παππάς

Το αγόρι που γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου του 1990 ήξερε από μικρός πως το μπάσκετ είναι το άθλημα με το οποίο θέλει να ασχοληθεί. Τα πρώτα του βήματα έγιναν στον σύλλογο του Σύλλα Αιδηψού και έπειτα συνέχισε στον Πανελλήνιο, το 2006.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Pappas (@3pfamilia)

Ο μπασκετμπολίστας κατάφερε να προκαλέσει τις εντυπώσεις όταν εμφανίστηκε στην Εθνική ομάδα και πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να τον έχουν στην ομάδα τους. Eκείνος όμως επέλεξε να μετακομίσει στην Ισπανία για να παίξει στην Μπιλμπάο και την πρώτη του χρονιά βρέθηκε στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης ως δανεικός. Μάλιστα, το ψηλό αυτό αγόρι, κατάφερε να ψηφιστεί ως ο καλύτερος νέος παίκτης του πρωταθλήματος. Το 2012 υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ αλλά τελικά τον είδαμε στον Πανιώνιο.

Επίσης έχει παίξει στις Χάποελ Ιερουσαλήμ, ΑΕΚ, Ζιελόνα Γκόρα και πλέον είναι παίκτης του Παναθηναϊκού.

Με το εθνόσημο στην ανδρών έχει 24 αγώνες με 173 πόντους. Στους  έφηβους είχε 60 αγώνες με 904 πόντους . Στους νέους άνδρες κατέγραψε 26 συμμετοχές με 433 πόντους

Είναι ένας παίκτης ο οποίος θεωρείται πολύ “συνεπής” μέσα στον αγώνα και δεν αφήνει ποτέ τους συμπαίκτες του “μόνους” του. Ανάλογα με το σύστημα που επιλέγει ο εκάστοτε coach, εκείνος προσαρμόζεται και δίνει τον καλύτερο του εαυτό. τουλάχιστον, αυτό είναι το vibe που μας δίνει όταν τον βλέπουμε να παίζει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Pappas (@3pfamilia)

Aυτό όμως το οποίο μας κάνει να τον εκτιμούμε ακόμη περισσότερο είναι το γεγονός πως ασχολείται με τη φιλανθρωπία και δείχνει με τον δικό του τρόπο τη σημαντικότητα που έχει η αγάπη που δείχνουμε στον συνάνθρωπο μας και πώς δίνουμε σημασία στα πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά.

Νταξ, είναι και πολύ ωραίο αγόρι και δε γίνεται να το αγνοήσουμε αυτό! Αλλά πάνω από όλα είναι καλό παιδί (σύμφωνα με μαρτυρίες).

Τσέκαρε και αυτά :

Γιορτινή διακόσμηση : Τι να κάνεις αν είσαι μίνιμαλ τύπος

Viral βίντεο : Η “αποτυχία” των ραντεβού σε ένα powerpoint