Γυναίκα

Η αισθητική δερματολογία προσφέρει ένα μεγάλο εύρος θεραπειών αντιγήρανσης και αναγέννησης. Μία από αυτές δεν είναι άλλη από την νέα τάση της εποχής μας, του μη επεμβατικού Lifting με απορροφήσιμα νήματα APTOS. 

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι λίφτινγκ εφέ, ανόρθωση δηλαδή προσώπου και λαιμού και ανάπλαση, λάμψη και σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Ενδείκνυται για άτομα που θέλουν ν’ αποφύγουν το νυστέρι ενώ δεν αφήνει σημάδια και  ουλές στο δέρμα έχοντας μηδαμινό χρόνο αποθεραπείας.

Το lifting χωρίς νυστέρι με APTOS νήματα σχηματίζει ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του λαιμού ενώ είναι απολύτως ασφαλές. Η όλη θεραπεία διαρκεί περίπου 45 λεπτά με τοπική αναισθησία ή αναισθητική κρέμα για μηδαμινό πόνο. Το αποτέλεσμα της ανόρθωσης φαίνεται απευθείας, όμως σε 4 με 6 μήνες τα αποτελέσματα είναι άψογα και εντυπωσιακά και με διάρκεια έως και δύο χρόνια.

Μπορεί να εφαρμοστεί:

α) Στα ζυγωματικά (μήλα, παρειές),

β) Στα φρύδια,

γ) Στις ρυτίδες χαμηλά στα μάγουλα (marionette lines) και

δ) στο διπλοσάγονο.

Σύντομο Βιογραφικό:

Αγνή Αλμπανοπούλου

Αγνή Αλμπανοπούλου MD MsD Δερματολόγος Αφροδισιολόγος,

Ειδικευμένη στις θεραπείες αντιγήρανσης  και αισθητικές εφαρμογές Laser  στην κλινική του Dr Sherell Aston στην Νέα Υόρκη, διευθύντρια του Skin Medical Secrets στο Κολωνάκι.

www.skinmedicalsecrets.com

E: info@skinmedicalsecrets.com

F: facebook.com/skinmedicalsecrets

I: @skinmedicalsecretsofficial