Νίνα

Η πολυτάλαντη Νίνα που έχει ξεχωρίσει τους τελευταίους μήνες στην pop / rnb σκηνή με τις κυκλοφορίες της, σε ολοκαίνουργιο track με τίτλο «Που».

Η Νίνα κατάγεται από την Ουκρανία, ωστόσο από μικρή ζει μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά της. Από νεαρή ηλικία ασχολείται με τη μουσική, σε ηλικία 4 ετών έκανε τα πρώτα της μουσικά βήματα με τη συμμετοχή της σε παραστάσεις παιδικής όπερας, ενώ τα επόμενα χρόνια πραγματοποίησε σπουδές σε βιολί, πιάνο, τσέλο & ταμπουρά. Είναι επίσης αυτοδίδακτη στην κιθάρα ενώ η ίδια γράφει και συνθέτει τραγούδια και μελωδίες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το «Που» που κυκλοφορεί από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company υπογράφει η ίδια τόσο στη μουσική όσο και στους στίχους, ενώ το music video του τραγουδιού επιμελήθηκε ο Jim Georgantis. Την χορογραφία στο βίντεο κλιπ επιμελήθηκε ο μετρ του είδους Tasos Xiarcho.

Τσέκαρε το βίντεο εδώ!

Η ανερχόμενη vocalist έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με κορυφαίους ράπερς της γενιάς τους όπως ο Bossikan, ο OGE, ο Lau JR, με πιο πρόσφατη συνεργασία το “Skywalk” με τον Trouf.

Βρείτε το «Που» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:
https://nina.lnk.to/PouPR

Μουσική: Νίνα (Produced by: Prodbydavii)
Στίχοι: Νίνα
Produced by: Prodbydavii

Executive Producer: Mike Stathakis

Tσέκαρε και αυτά: