Η Nissan παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του πιο σκληροτράχηλου Navara, του OFF-ROADER AT32. Το μοντέλο έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να είναι πιο αποδοτικό και καλύτερο στην οδήγηση, χωρίς να διακυβεύεται η κορυφαία ικανότητά του για οδήγηση εκτός δρόμου.

Αποτελώντας προϊόν συνεργασίας της Nissan και της Arctic Trucks, μια ισλανδικής εταιρείας που ειδικεύεται στην κατασκευή οχημάτων 4WD για αποστολές στα πιο δύσβατα εδάφη του κόσμου, το ανανεωμένο Navara OFF-ROADER AT32 διαθέτει πλήρη θωράκιση στο κάτω μέρος του αμαξώματος από αναβαθμισμένα υλικά αλουμινίου, με βελτιωμένο σχήμα, για πληρέστερη προστασία του κινητήρα, του συστήματος μετάδοσης, καθώς και της δεξαμενής του καυσίμου.

ad

Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί και νέα ελαστικά 31,6 ιντσών, βελτιώνοντας την οικονομία καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Οι ειδικές ζάντες αλουμινίου σε μαύρο σατέν χρώμα διαθέτουν διπλές βαλβίδες, για γρήγορη και ακριβή ρύθμιση της πίεσης των ελαστικών, όταν το όχημα μετακινείται σε διαφορετικές επιφάνειες.

Τέλος, περιλαμβάνει ειδικά «φτερά» στους θόλους των τροχών, που προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία του αμαξώματος κατά την ακραίες συνθήκες οδήγησης εκτός δρόμου, καθώς και την βελτιστοποιημένη ανάρτηση της Bilstein.