NJV Athens Plaza
Το NJV Athens Plaza στο πλαίσιο της Εταιρικής του Υπευθυνότητας, γιορτάζει τα Χριστούγεννα, φροντίζοντας παράλληλα να μειώνει συνεχώς και με κάθε τρόπο το  οικολογικό του αποτύπωμα.
Το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, επιμελήθηκε με αγάπη και γούστο η ομάδα των εργαζομένων. Ο στολισμός με δένδρα, βάζα, κασπώ που κοσμούν το Ξενοδοχείο είναι φτιαγμένα από φυσικά βρύα, αγριοτριαντάφυλλα και πρασινάδα από έλατο, πεύκο και τούγια. Όλα δημιουργίες της κυρίας Νίνας Ιωαννίδου της εταιρείας Fleria.
Με σύνθημα τη βιωσιμότητα και τη μηδενική σπατάλη, έχουμε επαναχρησιμοποιήσει στολίδια παλαιότερων διακοσμήσεων αναμεμειγμένα με νέα από ανακυκλώσιμα υλικά.

Όλα τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια είναι LED που καταναλώνουν έως και 80% λιγότερο ενέργεια από τα παραδοσιακά. Ο εξωτερικός φωτισμός του κτιρίου είναι χριστουγεννιάτικος και λειτουργεί με τη χρήση έξυπνου λογισμικού διαχείρισης φωτισμού τεχνολογίας Led.

NJV Athens Plaza

Αειφόρα χριστουγεννιάτικα γεύματα χωρίς σπατάλη τροφίμων.

Ακολουθούμε μια στρατηγική μείωσης της σπατάλης τροφίμων, σχεδιάζοντας προσεκτικά τα μενού μας. Από τα ορεκτικά μέχρι και τα φρούτα, οι επιλογές του Chef και της ομάδας του προσανατολίζονται σε εποχιακά προϊόντα, με βραχεία αλυσίδα εφοδιασμού και σεβασμό στη γη και τη θάλασσα.

Με οδηγό μας τα 4 R  της Αειφόρου Ανάπτυξης:
Reduction | Μείωση
Reuse | Επαναχρησιμοποίηση
Recycle | Ανακύκλωση
Recovery | Ανάκτηση

To NJV Athens Plaza, μέλος της Preferred Hotels and Resorts, βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980. Με λαμπρή και μακρά πορεία 40 ετών, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες. Διαθέτει 162 δωμάτια και 18 σουίτες με υψηλών προδιαγραφών παροχές.

Οι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα. Βρίσκεται κοντά στο μετρό, στα τραμ, λεωφορεία και τα τρόλεϊ.
Διαθέτει πλούσιες επιλογές απόλαυσης φαγητού όπως στο εστιατόριο The Parliament το οποίο προσφέρει μεσογειακές γεύσεις a la carte, στο Explorer’s Bar Bistro ένα εκλεπτυσμένο bar με αέρα Βρετανικού club με finger food, ποτά, κοκτέιλ και μοναδική λίστα κρασιών ενώ το Plaza Café αποτελεί τον ιδανικό προορισμό απόλαυσης καφέ και φαγητού στο κέντρο της Αθήνας.