Non binary

Το πρώτο non binary πρόσωπο που βρίσκεται στην Εκκλησία της Βρετανίας ακούει στο όνομα Μπίνγκο Άλισον, είναι 36 ετών και λέει πώς ο Θεός αγαπά την ποικιλία και δίνει τη δυνατότητα στον άνθρωπο να ανακαλύψει τα θέματα που αφορούν στο φύλο και στο γένος.

Προσδιορίζεται ως gender queer και χρησιμοποιεί τα άρθρα “αυτοί/αυτών” και πριν από επτά χρόνια είχε μια επιφοίτηση καθώς διάβαζε την ιστορία του Αδάμ και της Εύας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μιλώντας στην εκπομπή του ITV “This Morning” είπαν πώς έχουμε το αρσενικό και το θηλυκό, όπως έχουμε τη μέρα και τη νύχτα. Αλλά ο Θεός δημιούργησε και άλλες ώρες μέσα σε αυτά τα διαστήματα όπως είναι η αυγή, σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

“Η δημιουργία είναι γεμάτη ποικιλία. Αυτό μαθαίνουμε από τη δημιουργία. Πώς ο Θεός αγαπά την ποικιλία”, είπαν στην εκπομπή. “Ο Θεός δημιουργεί τα διάφορα είδη ζώων και ακόμη ανακαλύπτουμε νέα είδη. Έτσι, φτάνουμε στο σημείο να ανακαλύπτουμε και νέες ταυτότητες που δίνουν υπέροχο νόημα”.

Δουλεύουν στο Λίβερπουλ και αποκαλύφθηκε πώς έφτασαν στο σημείο να αναγνωριστεί ο προσδιορισμός τους όταν διάβαζαν το κεφάλαιο Γένεσις 1-3. Αμέσως είπαν στην γυναίκα τους και τα τρία τους παιδιά τι συμβαίνει και πώς η ζωή θα είναι έτσι από εδώ και έπειτα.

Τσέκαρε και αυτά: