Νταμιάνο Νταβίντ

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Maneskin, Νταμιάνο Νταβίντ αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του έδειξε όλη τη διαδικασία στο TikTok.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O 23χρονος καλλιτέχνης με το ιδιαίτερο στιλ που δε φοβάται να φορέσει γυναικεία εσώρουχα και δερμάτινα ρούχα που παραπέμπουν σε BDSM καταστάσεις, έδειξε στα social media πώς έφτασε η στιγμή να κάνε μια ακόμη τολμηρή κίνηση.

Στο Instagram ανάρτησε μια κοινή φωτογραφία με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος και στο TikTok έδειξε τη στιγμή όπου χάνει τα μαλλιά του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Måneskin (@maneskinofficial)

Ο Νταμιάνο Νταβίντ οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μοντέλο για τον οίκο Gucci και τον Balenciaga φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε νααπολαμβάνει το κούρεμα που του κάνει ο κομμωτής του και ξαφνικά βγαίνει η ξυριστική μηχανή και αρχίζει να του ξυρίζει το κεφάλι!

@maneskin_fan_damiano Bald era for Damiano 😆#maneskin #damianodavid #buzzcut #gossip #fyp #fypシ #viral #foryoupage #foryoupage #fy ♬ son original – maneskin_fan_damiano

Το νέο του κούρεμα δεν είναι καθόλου άσχημο και πρέπει να σου πούμε πώς κάπως μας αρέσει με αυτό το look!

Ο νεαρός τραγουδιστής και η μπάντα του έχουν αμφισβητηθεί πολλάκις για τα ιδιαίτερα look που λανσάρουν και κατά καιρούς κάνουν super extreme εμφανίσεις οι οποίες συζητιούνται για μέρες! Αλλά αυτό θέλουν και δεν έχουν σκοπό να σταματλησουν σε τίποτα οι νικητές της Εurovision που έχουν κατακτήσει τον κόσμο!

Τσέκαρε και αυτά:

Κατερίνα Δαλάκα : Το βιογραφικό, η πραγματική ηλικία και το γράμμα του Φιντιρίκου

Ψηλοί άνδρες : Γίνονται καλύτεροι σύζυγοι