Ντέιβ Γκρολ

Μια πολύ γλυκιά κίνηση έκανε ο leader των Foo Fighters – Ντέιβ Γκρολ – καθώς μαγειρεψε για άστεγους στο Λος Άντζελες και για μια ακόμη φορά απέδειξε πως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να προσφέρει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο γνωστός τραγουδιστής μαγείρεψε για 16 ώρες και μαζί με την οργάνωση The Hope Mission δημιούργησαν γεύματα τα οποία περιελάμβαν φασόλια, κρέατα και λαχανοσαλάτα.

Ο Ντέιβ Γκρολ χρηματοδότησε ο ίδιος την συγκεκριμένη πρωτοβουλία σύμφωνα με το ΤΜΖ και για να μπορέσει να αντέξει, κοιμόταν για λίγο στο πάρκινγκ και σηκωνόταν για να μαγειρέψει έτσι ώστε να προσφέρει ζεστά πιάτα στον κόσμο που τα είχε ανάγκη.

Πεντακόσια ήταν τα άτομα που κατάφεραν να δοκιμάσουν ένα ζεστό πιάτα φαγητό από τα χέρια του τραγουδιστή και από του συνεργάτες του ενώ στο twitter έγινε χαμός από αναρτήσεις που επικροτούσαν την κίνηση που έκανε ο καλλιτέχνης.

Δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες οι οποίοι επιλέγουν να κάνουν τέτοιου είδους δράσεις στην καρδιά του Λος Άντζελας καθώς θέλουν να προσφέρουν στον κόσμο και οι περισσότεροι δε δημοσιεύουν καν στα social media όλα όσα κάνουν διότι δε θέλουν τη δημοσιότητα!

Τσέκαρε και αυτά: