Ντεμακιγιάζ προσώπου

Ντεμακιγιάζ προσώπου: Θα περίμενε κανείς πως ένα απλό μαντιλάκι θα μπορούσε να απομακρύνει όλο το μακιγιάζ που έχουμε στο πρόσωπο μας αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Τα μαντιλάκια καθαρισμού είναι πολύ καλά αν θέλεις να αφαιρέσεις την πρώτη στρώση του μακιγιάζ από το πρόσωπο σου αλλά αυτό δε σημαίνει πως «καθάρισες»!

Η Wendy Sula είναι αισθητικός και μέσω του λογαριασμού τςη στο Instagram ενημερώνει τους πάντες για πράγματα που αφορούν το δέρμα. Η αισθητικός θέλησε να μας αποδείξει πως τα μαντιλάκια δεν είναι αρκετά για να αφαιρεθεί το foundation από το πρόσωπο μας και πήρε ένα πορτοκάλι καθώς το εξωτερικό του μοιάζει με τους πόρους που έχει το δέρμα μας και δοκίμασε να καθαρίσει το foundation που χρησιμοποίησε! Και τελικά, είδαμε πως το προϊόν μένει ανάμεσα στους πόρους! Οπότε τα μαντιλάκια είναι για απλή χρήση!

Αν θέλεις να καθαρίσεις καλά το δέρμα σου, πρέπει να καθαρίσεις το πρόσωπο σου με ειδικά καθαριστικά και στο εμπόριο θα βρεις τεράστια γκάμα αφού πολλές εταιρείες έχουν δημιουργήσει καθαριστικά που κάνουν ντεμακιγιάζ προσώπου και είναι τέλεια!

Τσέκαρε το βίντεο: