Ντίνα Κώνστα

Η Ντίνα Κώνστα αποφάσισε πως αυτός ο κόσμος πια δεν τη χωρά και πλέον ταξιδεύει για άλλους ουρανούς όπου και θα σκορπίσει γέλιο! Και κανείς δεν πρόκειται να την ξεχάσει καθώς έχει αφήσει εποχή με τις ατάκες της και τον τρόπο με τον οποίο υποδυόταν γυναίκες οι οποίες είχαν εξουσία και έκαναν τους άλλους ότι ήθελαν.

Δυο ρόλοι οι οποίοι έχουν προκαλέσει απίστευτο γέλιο και δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει είναι η περίφημη “Γιολάντα Ραγιά”στη σειρά “Το Δις Εξαμαρτείν” και η Ντένη Μαρκορά στη σειρά “Δυο Ξένοι”.

Η Ντίνα Κώνστα φορώντας καλοραμμένα σύνολα, γούνες, γυαλιά ηλίου που θα ζήλευε και η Κοκό Σανέλ αλλά και με την πάντα εντυπωσιακή, ξανθιά κοντοκουρεμένη κόμη κατάφερε να αφήσει εποχή με τις ατάκες που ξεστόμιζε! Μάλιστα, πολλές από τις ατάκες της έχουν μείνει αναλλοίωτες στον χρόνο και σε πολλές συζητήσεις μπορεί και να τις ακούσεις.

Η φωνή της αλλά και το ύφος της πάντα προκαλούσαν γέλιο καθώς ήταν τόσο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία αυτόματα χάριζαν γέλιο!

Οι ατάκες διαδέχονταν η μια την άλλη, το σικ ύφος σε συνδυασμό με τις καυστικές λέξεις την έκαναν “είδωλο” για πολλούς και πραγματικά η απώλεια της είναι τεράστια! Τουλάχιστον, μας άφησε υπέροχες στιγμές για να τη θυμόμαστε!

Η Ντίνα Κώνστα μπορεί να έγινε γνωστή μέσω των κωμικών ρόλων αγαπημένων σειρών, αλλά ήταν μια γυναίκα η οποία όταν ανέβαινε στη σκηνή του θεάτρου συγκλόνιζε με τις ερμηνείες της και σε δραματικούς ρόλους ήταν απλά εξαιρετική!

Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τη συγκλονιστική της ερμηνεία στην παράσταση “Η περιπλανώμενη ζωή μιας ρεμπέτισσας” που αφορούσε τη Σωτηρία Μπέλλου και τη ζωή της. Μια παράσταση που είχε κάνει τους πάντες να παραμιλούν!

Αγαπημένη Ντένη – Γιολάντα καλό παράδεισο!

Τσέκαρε και αυτό: Τοξότης Ιούλιος: Προβλέψεις για τον Ιούλιο του 2022