Ντίνα Κώνστα

Η είδηση ότι η Ντίνα Κώνστα δεν είναι πια ανάμεσά μας σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλο τον κόσμο, αφού μια ηθοποιός που μας κάνει κάθε φορά να ξεκαρδιζόμαστε, αυτή τη φορά μας στεναχώρησε για πρώτη φορά.

 

Η Ντίνα Κώνστα ήταν μία σπουδαία θεατρική ηθοποιός που δεν είχε όμως την τεράστια αναγνώριση που έτυχε μέσα από την τηλεόραση και τους ρόλους της ως Γιολάντα Ραγιά στο Δις Εξαμαρτείν, αλλά φυσικά και ως Ντένη Μαρκορά στη σειρά του Mega, Δύο Ξένοι.

Αυτοί οι δύο ρόλοι έκαναν την Ντίνα Κώνστα κυριολεκτικά αθάνατη! Και οι δύο σειρά παίχτηκαν στην ελληνική τηλεόραση πριν πάνω από 20 χρόνια, αλλά μέχρι και τώρα δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρει αυτούς τους δύο ρόλους.

Και δεν είναι μόνο αυτό! Η Ντίνα Κώνστα μέσα από αυτούς τους ρόλους είναι κάθε μέρα στη ζωή μας! Και αυτό γιατί οι ατάκες της και στις δύο σειρές, ακούγονται κάθε μέρα, σε κάθε παρέα, σε κάθε σπίτι, κάθε λεπτό.

Το γέλιο που έχει προκαλέσει και εξακολουθεί να προκαλεί όσους βλέπουν αυτές τις σειρές είναι τόσο πολλή που κυριολεκτικά η ενέργεια που εκλύεται δεν θα ήταν υπερβολικό να πούμε ότι θα μπορούσε να φωταγωγήσει μία πόλη.

Ακόμα και όσοι δεν το παραδέχονται, χιλιάδες άνθρωποι ακόμα μπαίνουν στο youtube και βλέπουν τα best of από τις ατάκες της. Και ξεκαρδίζονται είτε είναι με κόσμο είτε μόνοι τους μέσα στο σπίτι.

Η Ντένη Μαρκορά έχει λειτουργήσει για πολλούς ως αντικαταθλιπτικό χρόνια τώρα στη ζωή πολλών ανθρώπων, που μέσα από τις ατάκες της ξεχνούσαν τα προβλήματα και ταξίδευαν για λίγο σε έναν φανταστικό κόσμο.

Αυτός ο θάνατος λοιπόν δεν βοήθησε την Ντίνα Κώνστα να περάσει στην αιωνιότητα. Είχε περάσει και αυτό θα πρέπει να το θυμούνται όλοι. Ακόμα και το 2042 οι νέοι άνθρωποι και εμείς οι γηραιότεροι τότε, θα γελάμε με το ρόλο της, θα γελάμε με τις ατάκες της, θα χρησιμοποιούμε τις ατάκες της για να το παίζουμε έξυπνοι και ευφυείς.

Ντίνα Κώνστα σε ευχαριστούμε!

By Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Τσέκαρε κι αυτό:

Αμβλώσεις : Δεκάχρονο κορίτσι βιάστηκε και έμεινε έγκυος