Ντίνα Κώνστα

Τεράστια είναι η θλίψη καθώς η αγαπημένη ηθοποιός Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών!

 

Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής και την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας μέσω ανάρτηση του.

Ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά :

“Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεων το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο ! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαία ηθοποιός, η αγωνίστρια δημοκράτισσα, η αστείρευτη χιουμορίστα, η πολυτάλαντη συνάδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί.. Ντινακι μας , που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνειες στο Θέατρο κι ανεπαναληπτες δημιουργίες κάθε ειδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ”.

Η Ντίνα Κώνστα ήταν μια ηθοποιός με τεράστια καριέρα και ήταν ένα πρόσωπο το οποίο ο κόσμος λάτρεψε μέσα από τους εμβληματικούς ρόλους της ως “Ντένη Μαρκορά” στη σειρά “Δυο Ξένοι” αλλά και στη σειρά “Το Δις Εξαρμαρτείν” όπου υποδύθηκε τη Γιολάντα Ραγιά.

Οι ατάκες της, ο τρόπος με τον οποίο έπαιζε τόσο σε σειρές, όσο και στο θέατρο δεν έχουν ξεχαστεί λεπτό και πάντα θα μνημονεύει ο κόσμος τον τρόπο με τον οποίο έλεγε τα πράγματα με το όνομα τους αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προκαλούσε το απόλυτο γέλιο.

Τσέκαρε και αυτό : Τοξότης Ιούλιος: Προβλέψεις για τον Ιούλιο του 2022