Ντοκιμαντέρ
Πηγή: Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς

Με σκοπό τη δημιουργία ντοκιμαντέρ, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς διοργανώνει ένα διαδικτυακό εργαστήρι για ενήλικες.

Ο τίτλος του διαδικτυακού εργαστηρίου είναι “Ανακαλύπτω ξανά” και υπεύθυνος ομιλητής θα είναι ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Άγγελος Κοβότσος.

Μέσα από αυτό το εργαστήρι, ο ενδιαφερόμενος θα μάθει πως μπορεί να φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ, ποια είναι η ιστορία του και ποια η σχέση του με τον κινηματογράφο.

Επίσης, θα μάθουμε πως το ντοκιμαντέρ μπορεί να αποτελέσει εκπαιδευτικό εργαλείο και έτσι όλοι οι συμμετέχοντες θα έρθουν πιο κοντά με αυτό το ξεχωριστό και πιο “ποιητικό” είδος κινηματογράφου.

Το διαδικτυακό εργαστήρι θα έχει τέσσερις ιντερνετικές συναντήσεις και θα διεξαχθούν στις 20 Ιανουαρίου, στις 27 του μήνα, στις 3 και 10 Φεβρουαρίου από τις 11:00 έως τις 13:00 το μεσημέρι.

Βέβαια η συμμετοχή για άλλη μία φορά θα είναι δωρεάν, αλλά η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη.

Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει email στη διεύθυνση TirlaV@piraeusbank.gr, με το τηλέφωνο επικοινωνίας και το ονοματεπώνυμο και όσοι επιλεγούν θα λάβουν οδηγίες για τη συμμετοχή τους στο διαδικτυακό εργαστήρι.