Ντόναλντ Τραμπ

Τι μας έλειπε από αυτόν τον πλανήτη; Μια νέα ανακοίνωση που να αναφέρει πώς ο Ντόναλντ Τραμπ μπαίνει ξανά στην κούρσα για να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ! Και πραγματικά τα λόγια είναι περιττά!

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ – μην ξεχνάς πώς είχαν προβλέψει οι Simpsons αυτή την εξέλιξη – ανακοίνωσε φανερά μαυρισμένος και με χαμόγελο το οποίο θα ζήλευε ο Αλέξανδρος Πετρίδης, πώς κατεβαίνει υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ.

O Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στη θητεία του προέδρου Τζο Μπάντεν, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο ο οποίος προσπάθησε να γονατίσει την Αμερική και πώς με τα μέτρα που πήρε κατά της Covid 19, προκάλεσε μεγάλη ζημιά στη χώρα.

Με πιο σαντρέ μαλλί, ο πρώην πρόεδρος ο οποίος αντιμετώπισε τη δική του θητεία ως μια επιχειρηματική κίνηση που εξόργισε πολύ κόσμο καθώς οι δηλώσεις του για τα δικαιώματα των ανθρώπων που η σεξουαλικότητα τους είναι διαφορετική από αυτή που προστάζει η κοινωνία και για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στις γυναίκες αλλά και πώς μιλά για αυτές, ανέφερ στην ομιλία του πως θέλει να βγάλει την Αμερική από την παρακμή που βιώνει και πώς όσοι άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους επειδή δεν δέχτηκαν να προχωρήσουν σε εμβολιασμό, θα βρουν ξανά τη θέση τους στον εργασιακό χώρο.

Ο επιχειρηματίας και πολιτικός, ζήτησε από τους 1.000 προσκεκλημένος που έδωσαν το παρών στο Μαρ-α-Λάγκο ζήτησε από τον κόσμο να δείξει την υποστήριξη του και να τον ψηφίσει ενώ με βροντερή φωνή είπε πως θα “κάνουμε ξανά την Αμερική δυνατή, θα κάνουμε την Αμερική ασφαλή ξανά, θα κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά”.

Η Μελάνια Τραμπ φορώντας ένα πουά πουκάμισο και μια λευκή φούστα ανέβηκε στο βάθρο μετά την ομιλία του, χαιρέτισε τον κόσμο και έπειτα έφυγε για να μπορέσει να ζήσει για μια ακόμη φορά τη “στιγμή” του ο Ντόναλντ Τραμπ!

Τσέκαρε και αυτά :

The Crown : Απογοητευτικό το τέλος της 5ης σεζόν

Ελένη Φουρέιρα : Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη