Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να επιστρέψει στο Facebook μετά από το διετές μπλοκάρισμα που του επέβαλλε η Metaverse εξαιτίας των όσων συνέβησαν στο Καπιτώλιο με την εισβολή συγκεκριμένων ομάδων και πλέον έχει όλα τα Social media του ανοιχτά.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ο οποίος αποφάσισε να κατέβει ξανά για πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2024 έχει αποκτήσει φανατικό κοινό το οποίο αδημονούσε για την επιστροφή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο Ντόναλντ Τραμπ με την επιστροφή του θέλησε να θυμίσει στον κόσμο τη στιγμή που είχε στο πλευρό του τον γιο του σε μια προεκλογική εκστρατεία μέσω ενός βίντεο και δεν μπορούμε να πούμε πως μας έλειψε αφού πρόκειται για έναν πρόεδρο ο οποίος θέλει να “καθαρίσει” την Αμερική από μετανάστες. Ας μην ξεχνάμε το τείχος που θα εμπόδιζε τους Μεξικάνους να μπαίνουν στη χώρα.

Ο επιχειρηματίας έχει κατηγορηθεί κατά καιρούς για πολλές δολοπλοκίες και για ρατσιστικά σχόλια ενώ πολλές είναι οι γυναίκες που τον θεωρούν μισογύνη ενώ δεν είναι λίγοι και οι celebrities της Αμερικής που έχουν δείξει την αντιπάθεια προς το πρόσωπο του.

Τσέκαρε το βίντεο :

Και αναμένεται να δούμε και άλλα!

Tσέκαρε και αυτά: