Ντόναλντ Τραμπ

Ο Kid Rock άνοιξε τη νέα του περιοδεία με βιντεσκοπημένο μήνυμα από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Κατά την έναρξη της περιοδείας του «Bad Reputation» στις ΗΠΑ με συναυλία στο Ford Center, στο Έβανσβιλ της Ιντιάνα την περασμένη εβδομάδα, ο Rock πρόβαλε το βίντεο-μήνυμα με τον Τραμπ, ο οποίος αποκάλεσε τον μουσικό «καταπληκτικό».

«Γεια σε όλους. Σας αγαπώ όλους. Ξέρω ότι περνάτε υπέροχα στη συναυλία του Kid Rock απόψε. Ειλικρινά, είναι καταπληκτικός. Όλοι εσείς που παρευρίσκεστε είστε πραγματικά η ραχοκοκαλιά της μεγάλης χώρας μας. Εργατικοί, θεοσεβούμενοι, ροκ εν ρολ πατριώτες» ανέφερε ο πρώην πρόεδρφος των ΗΠΑ.

«Ο Μπομπ είναι πραγματικά ένας από τους μεγαλύτερους διασκεδαστές της εποχής μας. Δεν είναι ο καλύτερος παίκτης γκολφ σε καμία περίπτωση, ο τρόπος που παίζει γκολφ χρειάζεται λίγη δουλειά, αλλά είναι εξαιρετικός, εξαιρετικός διασκεδαστής, και γι’ αυτό είστε εκεί. Ας συνεχίσουμε όλοι να αγαπάμε ο ένας τον άλλον, να παλεύουμε για τις θεόσταλτες ελευθερίες μας και πάνω απ’ όλα, ας κάνουμε την Αμερική rock ξανά».

Στο τέλος του βίντεο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ φορά κόκκινο καπέλο του μπέιζμπολ με το σύνθημα «Make America Rock Again».
Ο Kid Rock υποστήριξε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και της θητείας του και στο παρελθόν εθεάθη να παίζει γκολφ με τον Ντόλαντ Τραμπ.

Τσέκαρε και αυτό : Ιταλία : Παλεύουν να πουλήσουν τη βίλα Aurora