Ντουμπάι

Το Ντουμπάι έχει γίνει εν μέσω πανδημίας ο top προορισμός για inflyncers, ποδοσφαιριστές και αστέρες που ξεπήδησαν από κάποιο reality καθώς θεωρείται ένα μέρος όπου ο κορονοϊός δε θα βάλει εμπόδιο στην άνθιση της οικονομίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, δεν είναι λίγοι οι influencers (και εννοείται πως μιλάμε και για δικούς μας επηρεαστές, τρομάρα μας), οι οποίοι επιστρατεύονται από γνωστά ξενοδοχεία και επιχειρήσεις έτσι ώστε να μεταβούν στη «Γη της Επαγγελίας» έτσι ώστε να κάνουν τις διακοπές τους, να πιουν σαμπάνια και να αναρτήσουν στο Instagram τις luxury στιγμές τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το Ντουμπάι δεν έχει σκοπό να σταματήσει τα πάρτι καθώς η οικονομία πρέπει να ανακάμψει και δε γίνεται να χαθούν τόσες δουλειές εξαιτίας της πανδημίας. Και μάλιστα, πολλοί Βρετανοί influencers πηγαίνουν εκεί για  κάνουν δουλειές και να βγάλουν χρήματα αφού στη χώρα τους δεν μπορούν!

Πολλοί αθλητές ισχυρίζονται πως είναι το ιδανικό μέρος για να κάνουν την προετοιμασία τους και προτιμούν να βρεθούν εκεί γιατί μπορούν να απολαύσουν και τις βόλτες τους μετά από μια δύσκολη μέρα!

Ας μείνουμε λίγο speecless, γιατί στο κάτω κάτω της γραφής  ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που θέλει! Αλλά μην ακούσουμε γκρίνια μετά και έξαρση των κρουσμάτων!

Τσέκαρε και αυτό αφού είσαι εδώ: Gal Gabot: Η ταινία «Heart of Stone» στο Netflix