Άλεκ Μπάλντουιν

Ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν επιστρέφει στη δουλειά σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το τραγικό συμβάν του θανάσιμου πυροβολισμού της διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς (Halyna Hutchins). Ο ίδιος εθεάθη να μπαίνει σε ένα ταξί στο Ηνωμένο Βασίλειο για την τελευταία του ταινία σύμφωνα με το People.

Σε βίντεο που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ο Μπάλντουιν επιβεβαιώνει ότι: «Είχαμε την πρώτη μας μέρα σήμερα, η οποία είναι δύσκολη. Είναι περίεργο να επιστρέφω στη δουλειά. Έχω να δουλέψω από τις 21 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, όταν συνέβη αυτό το φρικτό πράγμα στα γυρίσματα της ταινίας και ο θάνατος της κινηματογραφίστριας μας Χαλίνα Χάτσινς». Και συνεχίζει: «Ακόμα μου είναι δύσκολο να το πω… Επέστρεψα σήμερα στη δουλειά μου μετά από τρεισήμισι μήνες. Οι ταινίες είναι σχεδόν πάντα οι ίδιες. Όλοι είναι μικρότεροί μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Αποκάλυψε ότι του λείπουν τα έξι παιδιά και η σύζυγός του. «Μου λείπουν τα παιδιά μου, μου λείπει η Κάρμεν μου, είναι τόσο αστεία», είπε. «Όλα τα παιδιά μου είναι μοναδικά αλλά και τόσο διαφορετικά μεταξύ τους».

Και πρόσθεσε: «Θα είμαι εδώ για λίγες ημέρες ακόμα και μετά ποιος ξέρει τι θα φέρει το μέλλον. Θα επιστρέψω σπίτι, θα δω τα μικρά μου αλλά και την γυναίκα μου η οποία είναι και αυτή “μικρούτσικη”. Hasta mañana!!! (τα λέμε αύριο)», καταλήγει ο διάσημος ηθοποιός.