Αναστάσιος Ράμμος: Το «MEGA STAR», δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές το Σάββατο 30 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο στις 16:00 στο MEGA με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Αυτό το Σάββατο, η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται στο «MEGA STAR» τον ανατρεπτικό και ταλαντούχο Αναστάσιο Ράμμο, ο οποίος τραγουδάει unplugged ένα mash up των μεγαλύτερων επιτυχιών του που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, όπως «Tα Καλά Παιδιά», «Σε Δυο Μόνο Μάτια» και «Ό,τι Κι Αν Κάνω». Ο Αντώνης τον υποβάλλει σε ένα ιδιαίτερο challenge και ο Αναστάσιος καλείται να τραγουδήσει γνωστές ελληνικές επιτυχίες με ένα…διαφορετικό και ξεκαρδιστικό τρόπο!

Ακόμη, αποκλειστικά στο «MEGA STAR» μαθαίνουμε ποια τραγούδια μπήκαν στο Top 50 των κορυφαίων επιτυχιών και τις μεγαλύτερες εκπλήξεις γι’ αυτή την εβδομάδα. Επίσης, «ταξιδεύουμε» στα επίσημα chart άλλων χωρών και θυμόμαστε καλλιτέχνες που έγιναν «one hit wonder», έκαναν δηλαδή μία επιτυχία και μετά…εξαφανίστηκαν! Παρακολουθούμε, σε αποκλειστική πανελλήνια μετάδοση, τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη John Legend να μας μιλάει για το νόημα πίσω από το album του «Bigger Love». Τέλος, έρχονται τα πιο δημοφιλή τραγούδια σε Youtube και Shazam, το ελληνικό και international Τop 10, το Dance Chart καθώς και η ενότητα «Σαν Σήμερα…».