Ο γνωστός ηθοποιός πήγε μέχρι την Σπάρτη για να ανάψει την Ολυμπιακή φλόγα! Φώναξε “This is Sparta”, και το πλήθος τρελάθηκε.

Όμως η Λαμπαδηδρομία διακόπηκε για λόγους δημόσιας υγείας.

Στη διακοπή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους προχώρησε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας ξεκίνησε κανονικά χθες (12/3), μετά την τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία, ενώ στη συνέχεια η Φλόγα διανυκτέρευσε στην Καλαμάτα και σήμερα το πρωί συνέχισε το ταξίδι της.

Όμως η μεγάλη προσέλευση κοινού στην ειδική τελετή υποδοχής της στη Σπάρτη θορύβησε τους αρμόδιους φορείς, με αποτέλεσμα η ΕΟΕ, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και τη ΔΟΕ, να αποφασίσει τη ματαίωση του υπολοίπου προγράμματος.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η παράδοση της Φλόγας στους Ιάπωνες διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020» θα γίνει κανονικά στην Πέμπτη 19/3 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, χωρίς την παρουσία κοινού.

Ο διάσημος ηθοποιός Gerard Butler που υποδύθηκε τον Λεωνίδα στην ταινία 300 άναψε το βωμό στην Σπάρτη με την Ολυμπιακή Φλόγα.

Μάλιστα φώναξε και “This is Sparta”, με τον κόσμο να ενθουσιάζεται.

Δείτε το βίντεο

Ήταν όντως ένα ωραίο θέαμα…