Έλτον Τζον

Τα χαρακτηριστικά γυαλιά του Bρετανού καλλιτέχνη Έλτον Τζον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εκκεντρικής του εμφάνισης επί σκηνής. Με βάση το στυλ και τη λαμπρή μουσική καρριέρα κυκλοφορεί την δική του συλλογή γυαλιών, και σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety, είναι υπέροχα, φανταστικά και (αρκετά) ροζ.

Η σειρά «Elton John Eyewear», που σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον Έλτον και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη «Sam’s Club» και τη «Walmart», αποτελείται από τέσσερις συλλογές: Μεταξύ αυτών η «The Master Collection», που εμπνέεται από την προσωπική συλλογή του τραγουδιστή κυκλοφορεί σε περιορισμένες ποσότητες ενώ οι τιμές ξεκινούν από 350 δολάρια.

Κάθε γυαλί φέρει ανάγλυφο το χαρακτηριστικό «E», με κάποια να παραπέμπουν σε διάσημα τραγούδια όπως το «Rocketman» και άλλα να παραπέμπουν στην εμβληματική ιστορία του ποπ σταρ, όπως τα «A-List» και «Prodigy».

«Τα γυαλιά “ Elton John Eyewear” γιορτάζουν την αυτοπεποίθηση, την αυτοέκφραση και την αυθεντικότητα», ανέφερε ο τραγουδιστής σε δήλωσή του. «Δεν πρόκειται μόνο για γυαλιά, αλλά για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι βλέπουν τον εαυτό τους.»

Η «Walmart» δεσμεύτηκε να δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια από τα έσοδά των πωλήσεων στο Ίδρυμα «Elton John AID’s Foundation», ως συνέχεια της μακροχρόνιας υποστήριξής της στις φιλανθρωπικές προσπάθειες του τραγουδιστή για την αύξηση της εκπαίδευσης και της ευαισθητοποίησης σχετικά με τον HIV.