Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο influencer Γιώργος Ασημακόπουλος φροντίζει τον εαυτό του και γι’ αυτό επισκέπτεται συχνά το Athens Beverly Hills. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κατάφερε λίγο πριν το lockdown να επισκεφτεί την αγαπημένη του κλινική ομορφιάς και να απολαύσει μια θεραπεία από τα έμπειρα χέρια του πλαστικού χειρούργου Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δοκίμασε την λιποαναρρόφηση Vaser 4D High Definition την πλέον εξελιγμένη και πρωτοποριακή μέθοδο και έμεινε έκπληκτος από τα άμεσα ορατά αποτελέσματα στο σώμα του. Την συγκεκριμένη μέθοδο εφαρμόζουν και οι αστέρες του Hollywood για να μεταμορφώσουν το σώμα τους.

Με τη μέθοδο λιποαναρρόφησης 4D High Definition, απομακρύνεται το περιττό λίπος με στόχο την επίπεδη και δυναμικά γραμμωμένη κοιλιά, τα σφριγηλά μπράτσα, τους ανορθωμένους γλουτούς (χωρίς τοπικό πάχος) ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται και η μυική αρχιτεκτονική του σώματος. Οι κοιλιακοί μύες, τα 6-packs και 4-packs, οι δελτοειδείς και ραχιαίοι μύες τονίζονται και το σώμα έχει τη γράμμωση για την οποία σε άλλη περίπτωση θα απαιτούνταν χρόνια και εντατική άσκηση.

Δημιουργείται, έτσι, ένα πιο αθλητικό και γραμμωμένο σώμα. Παράλληλα, με τη λιποαναρρόφηση γίνεται και λιπομεταφορά. Μεταφέρεται, δηλαδή, το λίπος που έχει αφαιρεθεί, προσθέτοντας καμπύλες σε άντρες και γυναίκες όπου το χρειάζονται.

Ο Δρ. Aθανάσιος Αθανασίου, εφαρμόζει αποκλειστικά τη μέθοδο λιποαναρρόφησης Vaser 4D High Definition και όπως επισημαίνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος η επιτυχία της θεραπείας είναι σίγουρη χάρη στις γνώσεις και την εμπειρία του Δρ. Αθανασίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site του Athens Beverly Hills: https://www.abh-medicalgroup.com/