Γιώργος Ντάβλας

Τον ταλαντούχο chef Αστέριο Κουστούδη συνάντησε ο Γιώργος Ντάβλας στην ονειρική Penthouse suite του ξενοδοχείου King George, η οποία πλέον διαθέτει ιδιωτική πρόσβαση από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Ο Γιώργος Ντάβλας είχε την ευκαιρία, πριν το lockdown, να επισκεφτεί την πολυτελή σουίτα Penthouse, να απολαύσει την μοναδική θέα στην Ακρόπολη από την εξωτερική βεράντα της σουίτας και να γευτεί τις γαστρονομικές δημιουργίες του chef Αστέριου Κουστούδη, στα πλαίσια δημοσιογραφικής βραδιάς στο ξενοδοχείο King George.

Ο Γιώργος Ντάβλας με τον Michelin Executive Chef, των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George, Αστέριο Κουστούδη στην ονειρική Penthouse suit

Ο Αστέριος Κουστούδης είναι ο Executive Chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George και δημιουργεί ευφάνταστα και φινετσάτα πιάτα για τους επισκέπτες των ιστορικών ξενοδοχείων. Έχει βραβευτεί με ένα αστέρι Michelin και έχει ως φιλοσοφία τη λιτή κουζίνα, με έμφαση στην καλή ποιότητα των πρώτων υλών και την άριστη τεχνική, με τελικό στόχο καθαρές γεύσεις και εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στη μεσογειακή και ελληνική γαστρονομία, ο Αστέριος Κουστούδης δίνει μια σύγχρονη νότα στην κουζίνα των δυο πολυτελών ξενοδοχείων που αντανακλά τις γεύσεις κάθε εποχής.

Οι γεύσεις που προσφέρει ο διακεκριμένος chef συνδυάζονται ιδανικά με την διαμονή στην ασύγκριτης κομψότητας και μεγαλοπρέπειας Penthouse suite και συνθέτουν μια αξέχαστη εμπειρία που αφυπνίζει όλες τις αισθήσεις.